To je to što me zanima!

10 najekstremnijih bendova: Oni su bizarni, poremećeni...

Tetovaže preko cijelog tijela nisu ništa novo pogotovo u svijetu heavy metala, ali Belgijanci Tat2NoiseAct to dižu na skroz drugu razinu tetovirajući se na pozornici
Vidi originalni članak

Nekada je Elvis Presley šokirao publiku sa, za ono vrijeme, skandaloznim plesom, koja je isprva zabezeknuto, a onda s oduševljenjem promatrala i upijala svaki njegov pokret ili riječ, uzdah, uzvik... Pitanje je kako bi tadašnji dežurni moralisti reagirali na ove bendove, koji granice ljudske pristojnosti savijaju onkraj točke pucanja, piše net.hr. 

Tat2NoiseAct

Tetovaže preko cijelog tijela nisu ništa novo pogotovo u svijetu heavy metala, ali Belgijanci Tat2NoiseAct to dižu na skroz drugu razinu tetovirajući se međusobno na pozornici, uživo. Oni povezuju igle za tetoviranje s pojačalima i ostalim izvorima buke koje tada proizvode nepodnošljivo zujanje i skvičanje. 

Screenshot

Uz uobičajene gitare i baseve, jedan od članova benda (koji uvijek nosi meksičku masku za hrvače) odgovoran je za sviranje na alatu za tetoviranje. Pjevač često načička tijelo iglama i špricama kako bi izgledao što manje zaposlivo.

Druge bizarne bendove pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Magellan 14.05.2015.

    A jadna mu majka ko ovo sluša...

  • Lud kao Ava 14.05.2015.

    Budale kao i oni koji ih prate. Eto.

  • Lud kao Ava 14.05.2015.

    Budale kao i oni koji ih prate. Eto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare