To je to što me zanima!

'2000 vojnika mi je pjevalo, a ja sam se umalo onesvijestila'

DAN ZA METAK Pjevačica je nakon 20 godina predstavila spot za svoj najveći hit s kojim je nastupala u vojarnama. Vojnici su se poistovjetili s njenom pjesmom
Vidi originalni članak

Tražila sam neku seksi varijantu za ovu pjesmu, a kožnata minica je pun pogodak iako je nosim po treći put, kaže pjevačica. Vlatka Pokos (44) za promociju novog spota svojeg starog hita iz 90-ih “ Metak ” u Kik Textilien trgovini odjenula je usku elegantnu haljinu i visoke potpetice.

- Vojnici su me puno slušali. Za vikend bi išli kući i jedva su čekali petak, pa su se poistovjetili s mojim ‘Metkom’. Moj tadašnji menadžer Zoran Škugor 1995. godine poslao me je da pjevam u zagrebačku vojarnu Croatia, a ja sam se sva uplašila kako ću to odraditi - kaže Pokos. Dodaje da su vojnici bili sjajni. Usred koncerta su joj uzeli mikrofon i zapjevali “S dlana Boga pala si” .

- Dvije tisuće vojnika mi je pjevalo, a ja sam se umalo onesvijestila - rekla je Pokos. Još nije pronašla partnera, ali i dalje vjeruje u ljubav.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • MaSeLa 27.11.2014.

    slucajno sam se zatekla na toj promociji pjesme....zenska se napila od 2 case sampanjca i pricala kako ju fascinira sto se od maslina dobije ulje -.-

  • tamo neko 27.11.2014.

    2000 vojnika, hmmmm, ufffffff. No comment ;)

  • tamo neko 27.11.2014.

    Dvije tisuće vojnika su imali neke druge misli u glavi kad je došla Vlatkicq! ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare