To je to što me zanima!

24 godine sreće: Iman otkrila detalje svog braka s Bowiejem

Oboje smo bili svjesni da između osobe i osobnosti koju predstavljamo 'na van' postoji razlika. Kada smo bili kod kuće, bili smo samo Iman i David, rekla je somalijska manekenka
Vidi originalni članak

Iman Abdulmajid (60) je prije smrti svog supruga Davida Bowieja u siječnju otkrila tajnu dugovječnosti njihovog braka. Somalijska manekenka otvorila je dušu u emisiji 'Oprah: Where Are They Now?', a ista je emitirana prošle nedjelje.

Iman je pričala o tome kako su ona i Bowie u 24 godine braka uspjeli ostaviti svatko svoj slavni alter ego po strani kada su bili zajedno.

 - Oboje smo bili svjesni da između osobe i osobnosti koju predstavljamo 'na van' postoji razlika. Kada smo bili kod kuće, bili smo samo Iman i David - rekla je.

- Mislim da je tajna uspješnog braka dobar tajming. Morate prepoznati trenutak kada se spremni da vaša veza bude na prvom mjestu. Ako vam je na prvom mjestu karijera, nemojte se udavati i imati djecu - dodala je Iman i rekla kako iz ureda uvijek izlazi najkasnije do 15 sati kako bi imala vremena posvetiti se ostalim životnim prioritetima.

Iman i David vjenčali su se u Švicarskoj, 24 . travnja,1992., u braku su bili 24 godine i dobili su kćer Alexandriu (15).

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • kung fu panda 22.04.2016.

    pametna žena i prekrasna

  • montello 21.04.2016.

    ma ne valja sve u javnost,ljudi se liječe kad čuju nešto....

Komentiraj...
Vidi sve komentare