To je to što me zanima!

24sataExpress: Bivša misica nema dečka i uživa u slobodi

Andreja Ćupor (28) u siječnju je prekinula s nogometašem Ognjenom Vukojevićem. Udvaraju joj se mnogi, no ona uživa u slobodi. Privlače je pažljivi dečki
Vidi originalni članak

Plavooka ljepotica prije četiri godine prestala se baviti manekenstvom. Andreja Ćupor završila je dodiplomski studij ekonomije, a sada kraju privodi postdiplomski studij unutarnje i međunarodne trgovine. Prije deset godina pobijedila je na izboru za Miss Hrvatske. Uživala je u Londonu i na Maldivima, upoznala drage ljude i proputovala svijet. Dvije je godine bila u vezi s nogometašem Ognjenom Vukojevićem (26), no iako su planirali vjenčanje, prekinuli su. Ipak, za njega ima samo riječi hvale. Iako joj se udvaraju mnogi, uživa u slobodi.

>>> Više pročitajte u 24sata Expressu

Idi na 24sata

Komentari 19

  • user_58730 10.11.2010.

    ali ako nazovete odma, dobijete i prijateljicu...

  • _lackovic_ 09.11.2010.

    jel ovo plaćeni oglas za traženje dečka, ili?

  • yumma 09.11.2010.

    Znam je još iz srednje škole i uvijek je bila,a i ostala draga i pametna cura.I uvriježeno svim mišljenjima,ona NIJE jedna od onih missica koje love nogometaše da bi se skrasile.Zato joj veza sa Edijem i nije uspjela jer je mlada sa njim prohodala,otišla živjeti van,ali je htjela biti nešto više od nogometaševe žene.Željela je završiti faks i raditi i ne biti na nečijoj grbi.A kao netko tko se kreće u društvu uspješnih ljudi,sasvim je normalno da će si naći za partnera nekog sebi ravnog.I ona nije posvuduša i ne možete je staviti u rang Grdićke i ostalih jer je ona 10 koplja iznad njih po svemu!Zato ne kakajte!

Komentiraj...
Vidi sve komentare