To je to što me zanima!

2Cellos Gosti Andrei Bocelliju U Areni Zagreb 29. studenog

Na pozornici će se Andrei pridružiti Zagrebačka filharmonija, Akademski zbor „Ivan Goran Kovačić“, sopranistica svjetskog glasa, Lana Kos, te popularni 2Cellos
Vidi originalni članak

Još mjesec dana ostalo je do velikog glazbenog spektakla – koncerta Andree Bocellija 29. studenoga. Na pozornici Arene Zagreb pridružit će mu se neka od najvećih hrvatskih imena po kojima smo poznati u inozemstvu pa ćemo na koncertu imati priliku vidjeti Zagrebačku filharmoniju, Akademski zbor „Ivan Goran Kovačić“, sopranisticu svjetskog glasa, Lanu Kos, te svjetski popularni 2Cellos.

- Ovim putem želio bih najaviti da će se na pozornici s Andreom Bocellijem pridružiti i naš najpoznatiji dvojac 2Cellos. Izuzetno mi je drago da je tvrtka Editus nakon višemjesečnih pregovora s menadžmentom uspjela dogovoriti koncert koji će dugo ostati u pamćenju publike. Na koncertu će nastupiti naši najveći istaknuti umjetnici poznati diljem svijeta i upravo iz tog razloga s ponosom možemo najaviti da će ovo biti najveći glazbeni spektakl godine - istaknuo je Alen Ključe.

Lani Kos ovo neće biti prvi put da će zapjevati s ovom velikom talijanskom zvijezdom. Naša poznata sopranistica i Andrea Bocelli zapjevali su zajedno prošle godine na proslavi stogodišnjice veronskog opernog festivala u Areni Verona i oduševili prisutne.

Na poziv Andree Bocellija, na pozornici će mu se pridružiti i svjetski popularni dvojac – violončelisti Stjepan Hauser i Luka Šulić, poznatiji kao 2Cellos. Virtuozi na violončelu, koji su oduševili cijeli svijet svojim obradama, razveselit će sve prisutne suradnjom s još jednom glazbenom zvijezdom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare