To je to što me zanima!

39. Interliber: Saznajte sve o ovogodišnjem sajmu knjiga

Ovogodišnji Interliber počeo je danas, a u studiju 24sata o sajmu knjiga govore Seid Serdarević, Kruno Lokotar, književnica Ivana Bodrožić i glavni urednik 24sata Goran Gavranović
Vidi originalni članak

Za sve ljubitelje knjiga i čitanja stigao je najiščekivaniji tjedan u godini. Od 8. do 13. studenoga na Zagrebačkom velesajmu održava se 39. međunarodni sajam knjiga i učila - Interliber.

Ovogodišnji sajam knjiga u studiju 24sata komentirat će urednik Frakture Seid Serdarević, Kruno Lokotar, književnica Ivana Bodrožić i glavni urednik 24sata Goran Gavranović.

POGLEDAJTE RAZGOVOR U STUDIJU 24SATA:

 

Gosti su na početku komentirali Nobelovu nagradu koju je dobio Bob Dylan. Složili su se kako će i ove godine Interliber posjetiti na tisuće ljudi, no naslova će biti manje. Osim toga, gosti su se dotaknuli teme većih PDV-a na knjige te nameta na autorske honorare.

- To se neće moći preživjeti, sve će se svesti na nekoliko izdavača koji izdaju većinom udžbenike - rekao je Kruno Lokotar.

Predstavili su neke nove naslove koji će se  ove godine naći na Interliberu, a o čemu su još pričali gosti u studiju pogledajte u videu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • madsen 08.11.2016.

    knjiga je najbolji čovjekov prijatelj.

  • kure93 08.11.2016.

    Vau čak 6 komentara. Možda da ste ubacili Titovu sliku na članak bi privukli i one kamenjare da vam daju par klikova iako u životu nisu pročitali ništa osim HDZ-ovog propagandnog listića.

  • 5000_LoL 08.11.2016.

    Očekujem ovdi barem 15 komentara,kladio sam se s kolegom u pivo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare