To je to što me zanima!

50 Cent otjerao P. Hilton: Makni se s pozornice...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Reper se naljutio na bogatašicu jer mu je ometala nastup na Super Bowlu. Paris je silno htjela biti u središtu pozornosti. Potjerao ju je s pozornice
Vidi originalni članak

Paris Hilton (26) u subotu je bila voditeljica na tulumu prije 42. Super Bowla u Arizoni. Atrakcija večeri bio je nastup 50 Centa (32). U trenutku kad je reper pjesmama počeo “napaljivati” publiku, na pozornicu se došepurila Paris. Počela je plesati i izvijati se neposredno ispred repera.
- Oprosti, možeš li se maknuti s jeb... pozornice - doviknuli su joj 50 Cent i njegovi dečki iz G-unita. U dvorani su se začule salve smijeha i pljesak. Vidno šokirana bogatašica briznula je u plač. Dozivala je zaštitare govoreći kako želi natrag gore jer je ovo “njezin party”. Pokunjene glave napokon se “skinula” s pozornice i zaputila prema backstageu. Posjetitelji su komentirali kako je reper “čudovište” jer je rasplakao “malu Paris”. Mrtav hladan 50 Cent nastavio je svirati i oduševio posjetitelje.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 50 CENT GIRLL 29.02.2008.

    NEKA JU JE POTRA SVAKA MU ČAST..TO 50 LEGENDO MWAAAH ŠA ĆE ONA KITA GLUPA IMA LOVE KI DRVA A POSVE JOJ TO ZNAČI KAD NEMA NIŠTA U MOZGU.. A LOOL ŽALOSTI DO KOSTI JOŠ JOJ JE SAMO FALILA ONA DŽUKELA.. JA MSILIN DA BI JE SE 50 NAPROKIDA SAMO TAKO..AHHAAH AJ KISSY KISSY

  • BadMax 10.02.2008.

    to nije bila paris

  • chvarak 06.02.2008.

    Ma daaaj ja ne mogu vjerovat da je pola vas opterećeno tračevima, a da ste samo malo uključili mozak i bolje pogledali vidjeli bi da se toj plavuši (na kojoj je strelica kasnije) nije uopće obraćao nego je prošao pored nje i nekome s njene desne strane se obratio,tj odj**o ga. Strašno,kakvi ste vi ljudi,trač babe,sramota!! I takvi novinari! PLJUUJ!PLJUJ! Ne bi se čudila sada i da je ono s kokainom i 50 lipa ;) bilo isto tako iscenirano. Nikome više ne vjerujem, kad pročitam takve idiotske natpise samo okrenem očima!! p.s. ja nisam fan Paris Hillton nego sam samo REALNA i ne volim LAGANJE(TRAČ)

Komentiraj...
Vidi sve komentare