To je to što me zanima!

A. Alavanja: Osjećam se dobro te pomalo trudnički dementno

Voditeljica je šest mjeseci trudna i uživa u svom stanju, piše Večernji list. Sljedeći tjedan sa suprugom planira putovanje u New York da uživaju dok još nemaju dijete
Vidi originalni članak

Anja Alavanja (29) i njen suprug Željko Romac kroz otprilike tri mjeseca postat će roditelji dječaka kojem će dati ime Jakov. U intervjuu za Večernji list voditeljica je ispričala kako trudnoća utječe na nju. 

- Nemam više kondicije kao prije i brže se umorim kad snimam nešto u studiju, ali osjećam se jako dobro - rekla je Anja te se našalila kako je postala trudnički dementna. 

Anja će uzeti godišnji odmor kako bi sa suprugom mogla otputovati u New York na tjedan dana. 

- Rekli smo si da nam je to zadnja prilika da uživamo kao bračni par bez djeteta - kaže te dodaje da se čim se vrate iz 'Velike jabuke' bacaju na kupnju stvari za dijete. 

Izvorni članak pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 16

  • dubrovnik0011 08.10.2011.

    ajde majketi ""jokeri" uuuuu nije se vjencala u crkvi!!!! nebi da zivimo u srednjem vijeku primitivni! da najbolje da dijete nazove Isus pa ce ti biti najkrscanskije i hrvatsko sto moze biti ... ajde majketi suti kad neznas sto pricas!

  • studeni80 08.10.2011.

    ma dajte molim vas nagodinu naslov bila sam dementna cijelu proslu godinu i eto rastajem se zbog demencije moga muza hahahhahah :::::::))))))

  • mazaluna 08.10.2011.

    Ma dementna je ona oduvijek naročito sada iza udaje .Sve je jadna zaboravila.Koja jadnica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare