To je to što me zanima!

A. Banderas: U kralježnici sam imao tumor veličine cijele šake

Glumac je prije dvije godine osjetio kvržicu u leđima dok se tuširao. Otišao je na pregled i ispostavilo se da je riječ o dobroćudnom tumoru. Morao je na operaciju
Vidi originalni članak

Prije dvije godine saznao sam da imam tumor kralježnice, no odlučio sam tu informaciju zadržati za sebe, rekao je Antonio Banderas (50) u intervjuu za časopis OK.

Obitelj mu je bila velika podrška u borbi s tumorom i sretan je što je na njih mogao računati. Kvržicu je osjetio dok se tuširao i već sljedeći dan otišao je liječniku. Nakon biopsije saznao je da je tumor dobroćudan, no morao je hitno na operaciju.

- U leđima sam imao tumor veličine šake. Liječnik mi je rekao da je dobro što sam reagirao kad sam osjetio kvržicu jer se inače situacija mogla zakomplicirati - rekao je Banderas.

Glumac savjetuje ljudima da pažljivo slušaju signale koje im vlastito tijelo šalje i da odu na kontrolu liječniku čim posumnjaju da nešto nije u redu. Njega je, kaže, rana dijagnoza spasila, a tako je i u većini slučajeva. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • dajkula 25.05.2011.

    jel u leđima ili u kralježnici?, baljezgate bez veze

  • trešnja 25.05.2011.

    Sreća što je na vrijeme išao k liječniku, a tumor bio dobroćudan ???? Kakve su ovo pi.... što pišete takve informacije ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare