To je to što me zanima!

A. Cole objavio 'fotku' na kojoj 'špijunira' bivšu i njenog muža

IMA SMISLA ZA HUMOR Internet je preplavio novi hit, fanovi fotošopiraju Ashleyjev lik, koji izgleda kao da se nalukava, na razne pozadine, a i njemu se to svidjelo...
Vidi originalni članak

Ashley Cole (33) nedavno je prešao iz Chelsea u Romu, a kada je pozirao za zajedničku fotografiju s novim timom, stajao je sasvim lijevo, malo odvojen od ostatka ekipe pa je izgledao kao da i ne pripada potpuno u momčad. Ubrzo je njegov lik postao internetski hit kada su ga obožavatelji počeli 'lijepiti' na razne pozadine. To je vidio i sam nogometaš, a posebno mu je smiješna bila montaža na kojoj su ga 'fotošopirali' na fotografiju njegove bivše supruge Cheryl (31) i njenog novog muža Jean-Bernarda Fernandez-Versinija (33). 

Uz fotografiju koju je podijelio na Twitteru, Ashley je stavio puno malih 'smajlija' i šaljivo napisao 'dolazim po vas'. 

Cheryl i Ashley u braku su bili od 2006. do 2010. godine. Pjevačica je nogometaševo prezime nosila sve do prije nekoliko tjedana kada je novom suprugu rekla 'da' nakon samo tri mjeseca veze.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Nerd86 02.08.2014.

    Ova druga mi je bolja haha

  • kung fu panda 02.08.2014.

    dobra fotka

Komentiraj...
Vidi sve komentare