To je to što me zanima!

A gdje je majica? Lady GaGa New Yorkom šeta u grudnjaku

Nakon šetnje u grudnjaku, pjevačica je ušla u automobil i izbacila svoje divovske kožne čizme kroz prozor. Potom je na staklu osvanula plišana igračka majmuna
Vidi originalni članak

Ulicama vrućeg New Yorka, Lady Gaga (27) prošetala se u nesvakidašnjem izdanju. Pjevačica je na sebe 'nabacila' crni grudnjak, suknju te crne kožne čizme visokih potpetica i samouvjereno izašla van. No čini se da pjevačica ipak nije bila sigurna da je privukla dovoljno pažnje pa je nakon što je ušla u automobil izbacila svoje divovske čizme kroz prozor dok je u jednom trenutku na prozorskom staklu automobila osvanuo veliki plišani majmun.

Pjevačica je pokazala zavidno vitku liniju za razliku od prošle godine nakon nastupa u Amsterdamu kada su fotografije njezine punije figure obišle svijet. Pjevačica, koja se od 15. godine bori s bulimijom i anoreksijom, branila se tvrdnjama da je zdravija i sretnija kada jede i zaključila da njezin dečko Taylor Kinney voli njezine obline.

Nedavno su se pojavila šuškanja da je operirala nos, koji je sada navodno puno manji. Glasnogovornik pjevačice odbio je komentirati takve tvrdnje dok je pjevačica 2011. godine izjavila da nikada nije bila na plastičnoj operaciji za razliku od brojnih drugih pop pjevačica.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Nebitna 17.07.2013.

    Odlično izgleda! Jedva čekam novi single 19.8. i album 11.11., jako mi fali njezina glazba i cijeli taj image koji fura, s njoma nikada nije dosadno.

  • LebronPetrovic 13.07.2013.

    Jako dobar komad !

  • Freeda 13.07.2013.

    Sto jos nece uciniti da bude u centru paznje.....ja cu sutra prosetati samo u gacicama....:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare