To je to što me zanima!

A još nemamo ni pjesmu! Velik skok Hrvatske na eurovizijskim kladionicama: Ušli u top 10!

Kroz vikend su Ukrajina, Malta, Španjolska i Norveška odabrale svoje predstavnike za Eurosong, a tijekom ponedjeljka je Hrvatska jako skočila na kladionicama i sada smo među prvih 10
Vidi originalni članak

Četiri zemlje su tijekom vikenda odabrale svoje izvođače koji će ih predstavljati na Eurosongu. Ukrajina, koji je i dalje favorit na kladionicama za pobjedu, na Eurosong šalju pjesmu 'Theresa & Maria' izvođačica Alyoni Alyoni i Jerry Heil. 

Osim Ukrajine, svoje predstavnike odabrali su Malta, Španjolska i Norveška. A nove pjesme znače i nova mjesta na kladionicama. Prema podacima na stranici eurovisionworld.com, koja akumulira podatke iz preko deset različitih kladionica diljem Europe, Norveška je pala pa je sada na 9. mjestu, Španjolska na 18., dok je Malta pri dnu - na 34. mjestu. 

NOVOSTI I ZA HRVATSKU Oni idu na Eurosong! Još četiri države izabrale predstavnike, poslušajte kakve su im pjesme

No, tijekom dana je došlo do velikih promjena za Hrvatsku. Iako ćemo našeg predstavnika birati tek 25. veljače (a prije toga i tijekom dvije polufinalne večeri, 22. i 23. veljače), oko 15 sati je Hrvatska zasjela na visoko 8. mjesto s 3% šanse za pobjedu. 

Od nama susjednih zemalja, Srbija se nalazi na 23. mjestu uz 1% šanse za pobjedu, dok je Slovenija, koju predstavlja Raiven s pjesmom 'Veronika' na 33. mjestu, također u 1% šanse za pobjedu. 

'TERESA I MARIA' Ukrajina odabrala predstavnika za Eurosong, poslušajte pjesmu: Oni su favoriti na kladionicama

Ukrajina ima 18% šanse, dok je na drugom mjestu Velika Britanija koja šalje pjevača Ollyja Alexandera koji još uvijek nije predstavio svoju pjesmu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • SexyKisska 06.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - -> NU21.FUN

  • 05.02.2024.

    Ajmo poslati Senu M na Eurosong 😀

  • dobar loš zao No1 05.02.2024.

    Ovi trofazni poslani iz RH..,jedini se digli svojoj braći srbima da zaplješću..je li imamo još koje lumene da pošaljemo i da se sramotimo..???¿??

Komentiraj...
Vidi sve komentare