To je to što me zanima!

À la Zaz: Zaz izabrala francuski umjesto hrvatskog jelovnika

Pjevačica je na turneji dvije godine i u Hrvatskoj se zaželjela domaće francuske kuhinje. Alergična je na gluten i laktozu pa su meni prilagodili njenim potrebama
Vidi originalni članak

U zagrebačkom restoranu nakon njezina posjeta nude Zaz meni. Pjevačica je na turneji dvije godine, pa se u Hrvatskoj zaželjela domaće francuske kuhinje.

- U posljednji tren smo saznali da je Zaz alergična na gluten i laktozu. To znači da ne smije jesti pšenično brašno i mliječne proizvode. Stoga smo naš meni prilagodili njoj - kaže Ante Udovičić, chef zagrebačkog restorana u kojem je francuska pjevačica s bendom večerala dan uoči koncerta.

- Jedan član njezina benda alergičan je na svinjsko meso i morske plodove, pa smo i na to mislili. Na brzinu smo ispekli pogačice bez glutena, a totalno ih je osvojio Pot au feu. To je tradicionalno francusko jelo, lešada od rolanih telećih prsa kuhanih s povrćem. Zaz ga je opisala riječima: ‘Njam, njam!”.

Poslije večere došla je u kuhinju upoznati osoblje. Objasnila je da to radi u svakom restoranu. Kad se prvi put zaposlila, bila je pomoćnica kuhara. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • baš_je 07.06.2012.

    nemam komentara na to ko što i zbog čega jede al zaz je pored svih amerikanizirani prikaza na međunarodnoj sceni pravo osvježenje koje traje i traje.... i nadam se da će trajati još duuuuugo.

  • mare7 07.06.2012.

    a i ta Zazija vec kako se zove mlada zena, a ne zna ni rijec engleskog..

  • abatenoj 06.06.2012.

    kad se želim opustit pustim Zaz i uživam....baš se opustim i nisam opterećen ničim kao ni ona....ženska je jednostavna i zrači nekom energijom da te opije

Komentiraj...
Vidi sve komentare