To je to što me zanima!

A. Nižetić je još u Njemačkoj: Svoju priču ću otkriti u subotu

Menadžer Alena Nižetića koji je 28. siječnja otkazao nastup u showu 'Zvijezde pjevaju' i nastupio u Esslingenu izjavio je da će pjevač u subotu otkriti svoju priču
Vidi originalni članak

Nastup s Bubijem bio je odličan! Ostale okolnosti u vezi s nastupom ne bih komentirala. Koncentrirana sam na probe za sljedeći vikend, kazala nam je Tamara Loos.

Prošle subote voditeljica Radija Antene Zagreb, zbog izostanka partnera Alena Nižetića, nastupila je u showu "Zvijezde pjevaju" s pratećim vokalom Vladimirom Pavelićem Bubijem. Splitski glazbenik ispričao se, prema riječima HTV-a, virozom iako je iste večeri nastupio na Dalmatinskim večerima u Esslingenu.

Kolege iz showa smatraju da je taj Alenov čin, ako se potvrdi, sramotan i nekorektan prema Tamari. Alen Nižetić od subote ne odgovara na telefonske pozive, a putem svog menadžmenta poručio je razočaranim gledateljima: – U subotu ću otkriti svoju stranu priče, dotad nemam komentara. Budući da za iduću emisiju četiri preostala para moraju pripremiti dvije pjesme, a doznajemo da je Nižetić još u Njemačkoj, pitanje je koliko će se Tamari Loos ispuniti želja da bude spremna s partnerom opravdati povjerenje gledatelja koji su je prošli tjedan telefonskim glasovima spasili od ispadanja.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • emtimater 01.02.2012.

    Predaleko je subota pa ću vam ja otkriti pravu istinu, a ona glasi ovako: Alen Nižetić je zbog viroze otišao u Njemačku, točnije u tvornicu Bayer, kako bi kupio svježe Aspirine.

  • malinoa_1 31.01.2012.

    Gospodo da li možda ove masne honorare dijelite cjedeći iz nas TV PRETPLATU, koja je potpuno nepotreban,HARAČ kojim plaćamo ovakve bisere.

Komentiraj...
Vidi sve komentare