To je to što me zanima!

Aca Lukas nakon uhićenja: 'Prvi put sam vozio pijan. Policajka je bila ljuta, ispričao sam joj se'

Imao sam 0,90 promila alkohola u krvi, a to se tretira kao drugi stadij pijanstva. Policija je odradila svoj posao, ponašali su se prema meni isto kao prema ostalim građanima koji naprave taj prekršaj, rekao je
Vidi originalni članak

Srpskog folkera Acu Lukasa (52) je prije nekoliko dana privela policija zbog vožnje u alkoholiziranom stanju. On je istaknuo kako je platio kaznu te da je svjestan prekršaja koji je napravio. Kaže kako mu je ovo bio prvi put da vozi pijan, pišu tamošnji mediji.

- Istina je da sam prvi put vozio pijan. Imao sam 0,90 promila alkohola u krvi, a to se tretira kao drugi stadij pijanstva. Policija je odradila svoj posao, ponašali su se prema meni isto kao prema ostalim građanima koji naprave taj prekršaj - rekao je za srpske medije te dodao:

- Platio sam kaznu od 60.000 dinara (oko 3.500 kuna). Čim dobijem rješenje, policija će mi oduzeti vozačku dozvolu na sedam mjeseci. Također, istina je da nisam bio bahat, nisam rekao nijednu ružnu riječ. Nisam zvao nikoga da me izvuče iz kaosa. Policajka je bila ljuta, a ja sam joj se ispričao.

'POPIO SAM MALO VIŠE' Acu Lukasa je uhitila policija: Opirao se, odbijao test na drogu

S obzirom na to da su neki srpski pjevači izjavili da im je potrebno nekoliko tisuća eura mjesečno da bi preživjeli, Lukas se dotaknuo i te teme.

- Kod mene to stihijski ide. Navikao sam i da imam i da nemam. Neću umrijeti ako budem imao manje, ali za osnovne stvari mora se imati. Oni koji godinama konstantno rade i koji su na vrhu, ne bi trebali imati velike financijske probleme. Pa čak i ako ne rade dugo - zaključio je folker.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • maro.st 28.01.2021.

    a uuu,buraz jako me potresla ova vijest

  • prdec 27.01.2021.

    A od čega ti je onda nos ko paprika? Od kamilice?

  • Konjak 0.5 27.01.2021.

    Pijan s 0.90? No el vama dobro. Ispod 2.70 je sve normalno. Hvala doviđenja

Komentiraj...
Vidi sve komentare