To je to što me zanima!

Aca Lukas napunio zagrebačku Arenu: 'Ne znam je li gora naša ili vaša pjesma na Eurosongu'

Aca nam je nedugo prije koncerta otkrio detalje o spektaklu koji je priredio za zagrebačku publiku. Također, prokomentirao je i 'Mamu ŠČ', ali i pjesmu 'Samo mi se spava' srpskog predstavnika Lukea Blacka
Vidi originalni članak

Srpski pjevač Aca Lukas (54) nastupio je povodom 5. rođendana Extre FM u Areni Zagreb, a prije koncerta otkrio je kako se osjeća, ali i što misli o pjesmi 'Mama ŠČ'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ja sam super. Kako bi se trebao osjećati. Ja volim ovo raditi! Jedva čekam izaći - rekao je Aca.

Lukas je snimio duet s pjevačicom Severinom (51). Ponadali smo se da će je premijerno izvesti na koncertu, no, otkrio nam je da pjesma još nije u potpunosti gotova.

13. SVIBNJA Aca Lukas stiže u Arenu Zagreb: 'Pjevat ću dok se ne isprazni zadnja stolica, bit će spektakl'

- Nismo je još dovršili, vidjet ćemo kad bude gotova, ne znam kad će biti - priznao nam je pjevač.

Publici je u Areni pripremio iznenađenje, a snimio je film koji govori o vremenu sa puno dobrih i lijepih anegdota, a glavni junak se ne zove Aca Lukas nego Peđa.

- Ja ću večeras zamoliti publiku da tijekom koncerta stanemo, izaći će glumac koji glumi glavnu ulogu u mom filmu i još par njih da neke stvari naprave. Peđa će biti, nešto će napraviti na moju zamolbu. Bit će to dobro - rekao je tajanstveni Aca prije nedugo prije nego što je izašao na pozornicu pred punom dvoranom.

O pjesmi 'Mama ŠČ' nema baš pozitivne komentare, ali išak poželio je da Let 3, koji je predstavljao Hrvatsku na Eurosongu, pobijedi.

- Ne zna se koja je gora pjesma, naša ili vaša. Mislim da je naša malo gora. Malo manja tragedija je vaša, naša je malo veća, najiskrenije. Ja bih volio da pobijedite, čisto da Hrvatska ima pobjednika Eurosonga - priznao je Aca.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • dugari78 15.05.2023.

    Osim sta smo bili statisti za snimanje filma za vrijeme koncerta tj cini mi se da je to bio cilj extra fm i ace lukasa za dodatnu zaradu , mi kao publika nismo na drugi nacin osjetili čari koncerta. Žali bože izgubljenog subotnjeg vremena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare