To je to što me zanima!

Aca Lukas stiže u Arenu Zagreb: 'Pjevat ću dok se ne isprazni zadnja stolica, bit će spektakl'

Spreman sam za Arenu, bit će sjajno jer volim pjevati u Zagrebu i volim njihovu publiku jer je posebna, poručio je pjevač
Vidi originalni članak

Extra FM proslavit će peti rođendan uz koncert poznatog glazbenika Ace Lukasa u Areni Zagreb 13. svibnja. Publiku tako uskoro očekuje po najavi pjevača 'najveća i najbolja rođendanska proslava svih vremena na Balkanu'.

Gostujući na radiju, voditeljici Ivoni Ažić, Aca je otkrio kako će na koncertu u Zagrebu premijerno izvesti pjesme koje se tek snimaju, najavio je novi duet i još brojna glazbena i scenska iznenađenja.

- Hvala Extra FM-u na ovoj super ideji. Spreman sam za Arenu, bit će sjajno jer volim pjevati u Zagrebu i volim njihovu publiku jer je posebna. Pjevat ću koliko god budete htjeli, sve dok se ne isprazni zadnja stolica. Ja ću slaviti vaš rođendan kao da je moj - poručio je 54-godišnjak.

Dodao je i kako osim 'spektakla' za njihov rođendan, priprema i veliku proslavu svog kada će se 3.11 premijerno prikazati njegov film. Osim kroz film koji će prikazati više od dvadeset godina uspješne karijere, ali i detalje iz privatnog života, publika je Acu imala priliku upoznati i kroz nedavno objavljenu autobiografiju 'Ovo sam ja'

Pripreme za solistički koncert srpskog pjevača su počele pa će zagrebačka publika uskoro ponovno imati priliku uživati u hitovima poput 'Voliš li me', 'Kafana na Balkanu', 'Nešto protiv bolova' koji na YouTubeu imaju milijune pregleda.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • viduka 05.02.2023.

    A tko si ti ? Glumac neki ili sto vec - prvi put cujem da nesto radis osim sto se drogiras

  • viduka 05.02.2023.

    Koji si ti narkoman , tebi je sve puno i kada je prazno

  • Ljubica zgzg 05.02.2023.

    Ulaznice navodno planule. A nek ljudi uživaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare