To je to što me zanima!

'Adam i Gordana završili skupa nakon showa, izdale ih fotke...'

Gledatelji su se raspisali po društvenim mrežama i forumima kako je Gordana prije tjedan dana posjetila Adamov vinograd u Baranji. Za sve tvrdnje, postoje i fotografije...
Vidi originalni članak

Nakon što su zbog izvanrednih okolnosti izazvanih korona virusom otkazana snimanja mnogih televizijskih showova, svu pažnju gledatelja zaokupirao je RTL-ov ljubavni reality 'Brak na prvu'.

NEUGODNO IZNENAĐENJE Goga šokira Dejana: 'Bojim se biti s tobom nasamo, odseli se'

Jedni od najupečatljivijih bračnih parova su Gordana Marelli (38) i Dejan Vukobratović (39) te Nikolina Tutić (31) i Adam Kromer (33). Njih su u showu spojili stručnjaci za ljubavne veze, a gledatelji već danima pišu po društvenim mrežama i ispod naših članaka kako su se nakon showa spojili upravo Gordana i Adam. 

Kromer radi kao poslovođa u obiteljskoj vinariji u Zmajevcu u Osječko-baranjskoj županiji, obožava sportske aktivnosti poput planinarenja i šetnje po prirodi. Marelli je poduzetnica iz Zagreba koja je u showu htjela upoznati muškarca svog života, a ne skriva i da se želi ponovno udati. Prije 10 godina se razvela i ima sina koji ju je upozorio, kako kaže, da ju ne sramoti na televiziji. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gordana je 5. siječnja objavila fotografiju s tajanstvenim muškarcem kojem je ikonama srca prekrila lice. 'Nebo nije granica...', komentirala je, a Adam je 'lajkao' fotografiju. Tada je posjetila austrijsko zimovalište Karren.

Show su snimali prošle godine pa tako i neke fotografije para datiraju iz 2019. Oboje su 7. studenog objavili fotografije iz gradića Bleda u Sloveniji. Gordana je komentirala kako ju prizor podsjeća na ljubavnu scenu iz filma 'Notebook'.

Adam je isti dan objavio fotografiju u identičnoj odjeći kao muškarac s gore navedene fotografije. 

No, to nisu jedine podudarnosti. Dvojac se prošle godine zatekao i u Dubrovniku...

Gledatelji su se raspisali po društvenim mrežama i kako je Gordana prije tjedan dana posjetila Adamov vinograd u Baranji. 

- Neću kvariti doživljaj, ali vidjela sam dvoje kandidata danas zajedno u šetnji. U showu još nisu par - komentirala je naša čitateljica. 

Kontaktirali smo RTL da nam potvrde glasine oko para.

ZVALA GA NA RAZGOVOR Nikolina sumnja da Adam ima drugu: Je li se tebi sviđa Goga?

- Show 'Brak na prvu' naišao je na odlične reakcije publike te ga u prosjeku prati pola milijuna gledatelja, a osim pred malim ekranima, show izaziva i velik interes na društvenim mrežama. S obzirom na toliki interes, očekivani su i razni komentari gledatelja, a show u narednim epizodama postaje sve uzbudljiviji što će zasigurno još i više zaintrigirati publiku.Veseli nas što imamo još jedan uspješan projekt, a možemo najaviti i da uskoro kreću prijave za drugu sezonu - poručili su s RTL-a.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 150

  • J..vas i .c19 11.04.2020.

    Ko god se prijavi na ovo je zivi kaos ..pa izadi van imas takve na svakoj stanici.

  • J..vas i .c19 11.04.2020.

    Da je tako dobar nebi bio sam s 33..🤣🤣🤣 ..

  • J..vas i .c19 11.04.2020.

    Da je tako dobar nebi bio sam sa 33 ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare