To je to što me zanima!

Adam je uselio s Gordanom, ali razmišlja o vinogradu: 'Fali mi'

Prošle godine u ovo vrijeme sam razmišljao kakva će biti vinogradarska godina. Ni u snu nisam sanjao da ću godinu dana poslije biti gdje jesam, rekao je Adam iz 'Braka', koji s Gogom čeka dijete
Vidi originalni članak

Sudionici eksperimenta 'Brak na prvu' Adam Kromer (33) i Gordana Marelli (38) nestrpljivo iščekuju sina koji bi se trebao roditi ovog ljeta, a započeli su i zajednički život u novom stanu. Nedavno su se preselili, a Adam redovito dijeli kako uređuje njihov novi prostor za život. 

POGLEDAJTE VIDEO: Adam odveo Gordanu u Osijek

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kromer je, prije nego je upoznao Gordanu i započeo ljubavnu vezu s njom, živio u Baranji, no sad se polako privikava na život u Zagrebu. Ipak, nedostaje mu njegov dom. Objavio je staru fotografiju koja je nastala u Zmajevcu, a iza njega se naziru još nezreli grozdovi.

- Prošle godine u ovo vrijeme sam razmišljao kakva će biti vinogradarska godina. Ni u snu nisam sanjao da ću godinu dana poslije biti gdje jesam. Je li mi nedostaje? Da! Ali htio sam promjene i ustrajao sam u tome. Mogu vam samo reći da budete hrabri i odvažni. Čekaju vas predivne stvari - rekao je Adam.

No, Adamu nije tako loše u Zagrebu, budući da s Gordanom šeta po gradu, ide u shopping, ali i ispunjava njezine trudničke želje. Vodio ju je na piknik, a družili su se i s ekipom iz 'Braka na prvu'.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 18.06.2020.

    Rijetko antipatični ljudi..

  • 17.06.2020.

    Slaže li se seka Lili ? Ipak se nju nešto pita.

  • unikat007 17.06.2020.

    takva strasna ljubav prema vinogradima koje radi godinama i onda jadedamput nesto sto stvaras cijeli zivot ostaviti, otic u grad gdje je sve oko tebe beton tu i tamo nek park..da je goga prava zena dosla bi kod tebe i radili bi svi zajedno i djete bi odrastalo u prirodi da vidi ljepote hrvatske

Komentiraj...
Vidi sve komentare