To je to što me zanima!

Adam odveo Gogu na odmor u Osijek: 'Golupčići, samo ljubav'

Par nestrpljivo čeka prinovu, a za to vrijeme uživaju i odmaraju. Vikend su proveli u Baranji kod Adamove sestre Lili, koja je Gordanu odlično prihvatila. Potom su bili na odmoru i u Osijeku
Vidi originalni članak

Gordana Marelli (38) i Adam Kromer (33) vikend su proveli kod Adamove sestre Lili u Baranji. Tamo su zajedno šetali, ručali, pili kavu i družili se u vinskim podrumima. Jučer je Adam Gogu odveo na odmor u Osijek.

ŠALJE INSPIRATIVNE PORUKE Adam: 'Radite stvari koje vas vesele, pustite negativne misli'

Golupčići su fotografiju iz Osijeka podijelili i na društvenim mrežama, a Adam je uz nju napisao: 

- Osijek u srcu... Sunce... Odmor.

Njihovi pratitelji na Instagramu ovaj put suzdržali su se od negativnih komentara, kao što je to bilo do sada. Sada su paru poželjeli neka uživaju.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Napravit ćemo svatove za pamćenje'
Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Predivni ste, uživajte, želim vam sve najbolje. Samo ljubav, golupčići - pisali su im. 

Nakon vikenda provedenog u Baranji, gdje nisu došli samo uživati, već se 'bacili' i na poslove oko kuće, Adamu i Gogi zasigurno je dobro došao manji izlet u Osijek.

DRUŽENJE U ZMAJEVCU Adam odveo Gogu u baranjski podrum: Časte se paprikašom

Par nestrpljivo čeka prinovu, za koju su saznali uoči blagdana. Prvotno su se šokirali, ali onda su zaključili da je to upravo ono što žele u životu. Goga i Adam počeli su se družiti u showu, išli su u teretanu i na kave... Naposljetku su osjetili simpatije jedno prema drugome. 

- Ono prvo što sam uočila kod Adama bila je dobrota. Mene treba nekad spustiti jer sam dosta impulzivna, a ona je baš kvalitetna osoba. Slažemo se, volimo putovanja, boraviti u prirodi... - rekla je Goga, a Adam je istaknuo da je on kod nje uočio toplinu.

Osim toga, Gordanu je odlično prihvatila i Adamova obitelj, naročito Lili, koja je napomenula kako je Goga sada dio obitelji.

- Gordana, ti si sada obitelj. Prekrasna si osoba i volim te kao sestru. Ignorirajte negativne stvari i ne zaboravite da imate podršku svih nas. Ovo će ionako proći, a najbolje tek dolazi. Ima da napravimo svatove za pamćenje - komentirala je Lili na Gordaninom profilu društvene mreže.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S BORISOM BLAŽINIĆEM: 

 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • tomislavtigar 14.05.2020.

    A jesu li bili na wc-u???

  • bull1304 14.05.2020.

    hahahahahaha....jbt...na izlet u Osijek???

  • vajk ludlo 14.05.2020.

    A moj Adame malo mi te i za....ona je musko u vasoj vezi....

Komentiraj...
Vidi sve komentare