To je to što me zanima!

'Adele je debela, bolje da pjeva da se valja u prženoj piletini'

Što se čudite, kao da lažem. Vidite i sami da je velika i ne pretvarajte se da nije, rekla je Joan Rivers gostujući u showu Davida Lettermana. Šala joj nije dobro prošla
Vidi originalni članak

Gostujući u showu Davida Lettermana, komičarka se šalila na račun Adeleine težine. Kad je spomenula pjevačicu, Joan Rivers (79) raširila je ruke insinuirajući kako je Adele (24) pretila. Publici u studiju njena šala nije 'sjela' i to su joj dali do znanja. Unatoč negativnoj i glasnoj reakciji publike, Joan nije prestala. 

- Što se čudite, kao da lažem. Vidite i sami da je velika i ne pretvarajte se da nije - rekla je Joan.

Nakon toga je dodala da bi Adele umjesto 'Rolling In The Deep' trebala pjevati 'Rolling in the Fried Chicken' (u prijevodu s engleskog, trebala bi pjevati da se valja u prženoj piletini).

Na račun Adeleine težine našalio se i Seth MacFarlane koji je vodio 85. dodjelu Oscara. I Karl Lagerfeld rekao je da pjevačica ima božanstven glas i predivno lice, ali je ipak malo predebela. 

Rivers se rugala i tremi koju je Adele imala prije dodjele Oscara. 

Idi na 24sata

Komentari 160

  • sirena2323 04.03.2013.

    Činjenica je da je Adela najuspješnija pjevačica današnjice, šarmantna je i nadasve duhovita :)

  • niele 02.03.2013.

    pa adele nikad nije ni tvrdila da je twiggy, a ni nitko drugi nemre rec da je mrsavica kad nije... ali cemu komentirat tak nesto. to je kao da svi kazu, nos joan rivers ce otpast kolko je puta izoperiran. nepotrebno i neukusno ruganje. nemojte sr.t kad kazete, nije ruganje vec cinjenica. ruganje je cim ides ismijavati

  • Hasenfefer 02.03.2013.

    kak ima ljubomornih žena na ljepotice. to su ove neuspješne i ljubomorne na GLAZBENE DIVE. lp DAM BO

Komentiraj...
Vidi sve komentare