To je to što me zanima!

Adele misli da joj je vila ukleta: Ne može spavati, čuje zvukove

Pjevačica je svoju bivšu vozačicu zaposlila kao tjelohraniteljicu kako bi cijelo vrijeme bila uz nju. Nekoliko puta tijekom noći su je probudili čudni zvukovi i boji se spavati
Vidi originalni članak

Iako su nedavno britanske medije preplavili napisi kako Adele uživa u raskošnoj vili u Sussexu, upitno je koliko će se pjevačica zadržati u svojoj novoj rezidenciji.

Adele je uvjerena kako je vila u kojoj boravi ukleta pa je svoju bivšu vozačicu zaposlila kao tjelohraniteljicu kako bi cijelo vrijeme bila uz nju. Plaća joj 100.000 funti godišnje (907 tisuća kn) jer ju je strah spavati nakon što je nekoliko puta čula brojne jezive zvukove.

Njezini prijatelji otkrili su da su je tijekom noći nekoliko puta probudili nekakvi čudni zvukovi zbog kojih je doslovce 'iskakala' iz kreveta.

Pjevačica si je nakon toga obećala da u vili, koja je nekada bila samostan i u kojoj se između ostalog nalazi deset soba i dva bazena, više nikada neće sama provesti noć. 

Prošli mjesec je raskošno zdanje u kojem živi pokazala pred kamerama voditelju Andersonu Cooperu.

- Adele je bila toliko uzbuđena što je iznajmila tako raskošnu vilu, no pokazalo se da ipak nije sretna kao što bi trebala biti. Uvjerena je da je vila ukleta - otkrila je njezina prijateljica. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • TiaNemaPrezimena 08.03.2012.

    eeee ljudi moji, nije to bas tako smijesno.. mi smo saznali, par mjeseci nakon sto smo se preselili u drugi stan da se u spavacoj sobi objesio muskarac.. ni ja ni decko ne spavamo normalno vec mjesecima.. on misli da ja pricam gluposti kada kazem da je cijeli stan napumpan negativnom energijom.. nije bilo nikakvih cudnih zvukova, nego jednostavno osjecam tudje prisustvo.. ne radim, ali se svejedno dizem ujutro kada on ide na posao u pola 6, zato sto ne mogu ponovno zaspati kada se on ustane, i ode raditi.. najradije bi spavala sa upaljenim svjetlima.. jeza me prolazi svake noci..

  • Lunette Adorabelle 06.03.2012.

    Nek promjeni dobavljača...

  • popovopolje40 05.03.2012.

    čujem i ja u svojoj ali ne jebe me nitko dodi ti amo zamjenut cu se ja s tobom

Komentiraj...
Vidi sve komentare