To je to što me zanima!

Adele otvorila račun na stranici za upoznavanje: Traži dečka...

Ovo je veliki korak za Adele. Na to su ju nagovorili njezini prijatelji. Rijetko kad izlazi van, ali primijete je gdje god se pojavi. Ovo se činilo kao najizgledniji način da upozna nekoga, rekao je prijatelj pjevačice
Vidi originalni članak

Pjevačica Adele (31) prošlog mjeseca razvela se od biznismena Simona Koneckog (45), a čini kako je već krenula dalje. Njezini prijatelji kažu kako je pjevačica otvorila račun na aplikaciji za upoznavanje, prenosi Mirror

Ipak, Adele ima tip muškarca kojeg traži pa se prijavila na aplikaciju koja je isključivo za celebrityje. Neke od slavnih dama koje imaju račun gdje i Adele su Charliejeva anđelica Drew Barrymore (44) te Sharon Stone (61). 

- Ovo je veliki korak za Adele. Na to su ju nagovorili njezini prijatelji. Rijetko kad izlazi van, ali primijete je gdje god se pojavi. Ovo se činilo kao najizgledniji način da upozna nekoga - rekao je prijatelj pjevačice. 

Povodom svoj 31. rođendana, Adele opisala koliko joj je teško bilo u prošloj godini. Proteklih godinu dana bilo joj je, kaže, najteže razdoblje dosad.

- Po prvi put u posljednjih deset godina spremna sam osjetiti svijet oko sebe - našalila se pjevačica. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Razvod je pjevačica dugo skrivala, a strani mediji za krah navode čestu razdvojenost. Iako više nisu zajedno, Adele i Simon odgajat će djecu skupa. 

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Idi na 24sata

Komentari 3

  • beowulf1 08.05.2019.

    Ako poznate osobe moraju tražiti nekoga na stranici za upoznavanje, što reći. Ruku na srce, Adele osim glasa nije neka pojava.

  • Papatest 08.05.2019.

    Pre stara za mene.

  • Timpan 08.05.2019.

    Ako za vrijeme ...khm vrisne kao u pjesmi, pa ne može to biti baš tako loše :-).

Komentiraj...
Vidi sve komentare