To je to što me zanima!

Adele pokazala prsten: Udala se na Božić za svog partnera?

Adele i Simon zaručili su se u listopadu, a sudeći prema posljednjim fotografijama pjevačica, par je 'sudbonosna da' izrekao u potpunoj tajnosti
Vidi originalni članak

Britanska pjevačica Adele (28) nosila je zlatni prsten na lijevoj ruci na večeri na Beverly Hillsu. Iako još ništa nije potvrdila, čini se da se udala za dugogodišnjeg partnera, ekološkog aktivista Simona Konceckog (42).

- Plan im je da se vjenčaju u Los Angelesu, i to tijekom školskih praznika. Jako su htjeli da na ceremoniji bude i Simonova kći iz prvog braka - rekli su prijatelji para.

Adele i Simon u vezi su pet godina i imaju četverogodišnjeg sina Angela. 

Pjevačica se sa svojom malom obitelji nedavno doselila u 6 milijuna dolara vrijednu vilu na Beverly Hillsu, a prva susjeda im je Beyonce. 

Britanka iza sebe ima uspješnu godinu. Osim što je nastupala diljem svijeta na rasprodanim koncertima, nova je vlasnica rekorda po broju prodanih albuma. Njen treći album '25' držao je prvo mjesto na top ljestvicama čak 31 tjedan. 

Idi na 24sata

Komentari 48

  • 30.12.2016.

    Žena zna pjevati

  • Mél.C.B.🌼 30.12.2016.

    Tako i triba, i to sa sto manje uzvanika...a ne se godinu dana mucit i gubit zivce oko svega i svacega na kraju totalno nebitnoga. ufffH!

  • First Lady 29.12.2016.

    To je pjevačica, ne treba izbaciti guzu i cice da bi netko pogledao spot, ne moraju ljudi promijeniti radio stanicu kada puste njezinu pjesmu. Ove naše strava i užas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare