To je to što me zanima!

Adele ponovno ljubi: Na Floridi uživala u društvu novog dečka

Njezin novi dečko veoma nalikuje glumcu Zachu Galifianakisu za kojeg je jednom izjavila da bi bio dobar 'materijal' za muža. Par je Novu godinu čekao na Floridi
Vidi originalni članak

Britanska pjevačica na odmoru na Floridi uživala je u zagrljaju novog dečka, Simona Konecka (36), upravitelja britanske humanitarne udruge Drop4Drop. Adele (23) i Britanac na Floridi su dočekali Novu godinu, a snimljeni su tijekom izmjenjivanja nježnosti.

- Ako me dečki nasmijavaju, odmah me mogu odvući u krevet - izjavila je jednom prilikom pjevačica koja je svoj album '21' posvetila bivšem dečku zbog kojeg je dugo tugovala.

Njezin novi odabranik veoma nalikuje glumcu Zachu Galifianakisu. 

- Materijali za muža kreću se od Leonarda DiCapria do Zacha Galifianakisa. Stvarno nemam poseban tip muškarca - rekla je u kolovozu Adele i dodala da voli muškarce koji kuhaju i vole uživati u životu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • pernica 04.01.2012.

    pjevačica prekrasnog glasa, kojoj ne treba izbaciti grudi da bi prodala cd-ove, ili snimiti pornić da bi se opet pričalo o njoj...kao naše nazovi "pjevačice" bez glasa, koje raznim glupostima postižu publicitet!!!!! nek se ugledaju u ovu umjetnicu, pjevačicu, talentiranu ženu!!!!!! živjela 100 godina (najmanje!)!!!!! :)

  • micekica 04.01.2012.

    sretno adele! samo ti nama i dalje lijepo pjevaj!

  • GogeBjondina 04.01.2012.

    I da prekinu- nema štete. Napisat će još bolji album.:) <3

Komentiraj...
Vidi sve komentare