To je to što me zanima!

Adele priznala da želi imati još djece: 'Već sam zapisala imena'

Adele sve češće na svojim nastupima govori o djeci, a ovoga puta je obožavateljima otkrila kako s partnerom razmišlja i o imenima
Vidi originalni članak

Stvarno uskoro opet želim imati djecu, izjavila je britanska pjevačica Adele (35) na koncertu u Las Vegasu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

@adele.lovers Adele picking the name of a baby girl🫶🏻🍷!!!#adele #daydreamer #adeleadkins #adele #adeleadkins #daydreamer #lover #ceasars #lasvegas #fyp #lover @Adele Access ♬ original sound - Daydreamer (Lauren B)

Pjevačica na koncertu 'Weekends with Adele' u Caesars Palaceu iznenadila je okupljene kada je podijelila s njima da želi još jedno dijete.

'GRAFFITI NA GRADELE' NA BRAČU 'Nismo se prvih godina usudili nazvati festivalom, a sada smo brend Bola. Odlična smo ekipa'

Dok je usred pjesme hodala kroz publiku kako bi pozdravila obožavatelje, zastala je kod trudnice koja ju je pitala za pomoć oko odabira imena.

Obožavateljica je otkrila da čeka djevojčicu, no ne može se odlučiti između imena Parker i Spencer.

- Ne mogu reći Parker jer se Richu sviđa to ime. Volim i ime Ray za djevojku. Svaki put kad vidim ime koje mi se sviđa, napišem ga u telefon - izjavila je pjevačica.

Od studenog prošle godine Adele na svojim koncertima često poteže teme o bebama. Tako je ranije ovog mjeseca pozvala par iz publike da joj se pridruže na pozornici kako bi im pomogla otkriti spol djeteta.

Nakon čega su ju obuzele emocije pa je i sama zaplakala i čestitala im.

- Tako sam sretna zbog vas! Tako sam sretna zbog vas! To je tako emotivno, o moj Bože. - rekla je Adele tad. 

BILA JE EMOTIVNA Adele ispunila želju fanovima pa zajecala: 'Nadam se da ćete vi meni jednom učiniti uslugu'

Inače, Adele iz braka s bivšim suprugom Simonom Koneckijem ima 10-godišnjeg sina Angela, a njezin sadašnji partner s kojim je u vezi od 2021. godine, uspješni sportski agent Rich Paul iz prošle veze ima troje djece.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare