To je to što me zanima!

Adele se udala?! Pjevačici je na koncertu 'izletjelo': 'Ne želim, moj suprug je ovdje večeras'

Nedavno je na koncertu pjevačica izjavila publici kako želi još jedno dijete, a sad je partnera nazvala suprugom
Vidi originalni članak

Na koncertu u Las Vegasu pjevačica Adele (35) svog je partnera Richa Paula (41) nazvala suprugom. To je odmah pokrenulo glasine kako se udala u tajnosti, ali službene potvrde zasad nema. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tijekom koncerta dok je Adele pjevala svoj hit 'Rumor has it', žena u publici ju je pitala želi li se udati za nju, na što je odgovorila:

- Ne možeš me oženiti. Ja sam 'straight', dušo, i moj suprug je ovdje večeras.

IZBIRLJIVA Adele: Ako se rasplačem onda znam da imam odličnu pjesmu

No, obožavateljica je bila uporna pa ju je još pitala može li pokušati.

- Ne, ne želim pokušati. S Richem sam. Luda si, pusti me na miru - našalila se pjevačica.

Razgovor je snimljen i video je odmah postao viralan na društvenim mrežama.

@adeleslittleloveee adele calls rich, her husband during weekend 27 || the way i made this video yesterday>> @adeleslittleloveee🫶🏻 #adele30 #adele25 #adele21 #adele19 #adele #adele #adeleadkins #adelelaurieblueadkins #adelefans #adelefan #daydreamers #daydreamer #adelesongs #adelesong #songs #song #foryoupage #fypage #foryou #4up #fyp #trending #xyzbca #omgpage #viral #edit #weekendswithadele #adeleslittleloveee #weekend27 #week27 @Adele Access ♬ original sound - adeleslittleloveee🫶🏻

Iako se možda radi o lapsusu, lavinu komentara o udaji pokreće i dijamantni prsten koji Adele oko godinu dana nosi na prstenjaku lijeve ruke. Za njega je rekla da nije zaručnički prsten nego da jednostavno voli nositi luksuzan nakit. 

Podsjetimo, Adele i sportski agent Rich Paul zajedno su već dvije godine, a javnosti su vezu potvrdili u srpnju 2021. kad su zajedno sjedili uz teren na NBA utakmici. Nedavno je na koncertu publici izjavila kako želi još jedno dijete, a pjevačica ima 10-godišnjeg sina Angela iz prvog braka. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TARIK I BUKI': 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mars7 18.09.2023.

    Ne mora nitko znat

Komentiraj...
Vidi sve komentare