To je to što me zanima!

Adele video spotom za pjesmu ‘Hello’, ponovo ruši rekorde

Novi singl Adele, pjesma ‘Hello’, u prva 24 sata pogledana je čak 27 milijuna puta, što je novi rekord Veva. Do ovog je trenutka pogledan već više od 85 milijuna puta
Vidi originalni članak

Video spot za novi singl Adele, pjesmu ‘Hello’ , porušio je sve rekorde gledanosti u prvih 24 sata od objave na YouTubeu. Naime, Adele je u petak, 23. ovog mjeseca, nakon trogodišnje stanke objavila šestominutni video spot za novu pjesmu u režiji Xaviera Dolana. U prva 24 sata pogledan je čak 27 milijuna puta, što je novi rekord Veva. Do ovog je trenutka pogledan već više od 85 milijuna puta , što znači da je Adele na vrhu gledanosti već smijenila Taylor Swift s hitom ‘Bad Blood’ i na putu je da se može pohvaliti svojim do sada najuspješnijim videom.

Osim toga, ‘Hello’ bi, nastavi li ovako, mogao postati i najbrže prodavani singl godine, jer je do sada prodan u više od 165.000 primjeraka .  Time se opasno približava rušenju Ellie Goulding s tog trona, koja ima najbrže prodavan singl, ‘Love Me Like You Do’. Osim toga, Adele je objavila da će nakon višegodišnje stanke, 21. studenog , dakle dan nakon objavljivanja novog albuma , pjevati uživo u popularnoj emisiji ‘Saturday Night Live’.

>>> Postoji dobar razlog zašto Adele koristi preklopni mobitel

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Moria 27.10.2015.

    Uopce nisam fan Adele ali ova pjesma je ikona, pocinje primjesama posmrtnog marsa, a govori o necem toliko dubokom sto vecina ljudi nikad ne ucini, onome tko im je slomio i kome su slomili srce ili iznevjerili da se sretnu i kazu - zao mi je. Tu razinu ljudskosti covjecanstvo nije dostiglo.

  • WOMANIZER 27.10.2015.

    prodat će preko milijun primjeraka pjesme u prvom tjednu u americi, što još nitko nikada u povijesti nije postigao. to je dupla platina za pjesmu. a video će oboriti rekord i u brzini dolaska do 100 milijuna pregleda.

  • vruca_kmica 27.10.2015.

    Odlicna pjesma i inace odlican vokal! obozavam ju, sretan ti povratak Adele!

Komentiraj...
Vidi sve komentare