To je to što me zanima!

Adele zaljubljena u oženjenog muškarca koji ima i kćerkicu

Simon Konecki i Clary Fisher vjenčali su se na ljeto 2004. i od 2010, tvrde prijatelji, više ne žive zajedno. Nevolje u braku počele su kad su se preselili iz Londona
Vidi originalni članak

Ako me dečko nasmije odmah me može odvući u krevet, izjavila je jednom prilikom pjevačica.

Adele (23) u vezi je s Britancem Simonom Koneckim (36). Na Floridi su zajedno dočekali 2012. godinu. One je upravitelj britanske humanitarne udruge Drop4Drop što se Adele jako svidjelo. Još se ne zna kako joj je 'sjela' informacija da je njen dragi oženjen te da ima petogodišnju kćer. 

Naime, Konecki je još u braku s modnom stilisticom Clary Fisher. Vjenčali su se na ljeto 2004., a od 2010, tvrde prijatelji, više ne žive zajedno. Nevolje u braku počele su kad su se preselili iz Londona u Brighton gdje je Simon pokrenuo humanitarnu udrugu.  

Idi na 24sata

Komentari 4

  • GOGS_3 18.01.2012.

    ljubav ne pita. kad se desi desi se i tak je.

  • moš mislit 18.01.2012.

    blonde tvoj komentar je loš curo! da je adele obična prosječna cura od 23 godine, onda bi komentar sigurno glasio pa mala našla sponzora, ovca jedna itd. ovo je samo dokaz da je "ljubav slijepa"

  • blonde 18.01.2012.

    od toliko slobodnih muškaraca, ona puca baš na oženjenog...barem njoj nije teško izabrati koga želi, jer je popularna kao pjevačica...

Komentiraj...
Vidi sve komentare