To je to što me zanima!

Adele zgrnula milijune, ali otac joj i dalje radi kao dostavljač...

Mark Evans želio bi više od svega izgladiti odnos sa svojom kćeri Adele, koja je u međuvremenu postala jedna od najpopularnijih i najbogatijih osoba u showbizu
Vidi originalni članak

Engleska pjevačica i glazbenica Adele (30) krajem prošle godine po treći je put proglašena najbogatijom mladom engleskom zvijezdom. 

ZARADILA 1,2 MILIJARDU KN Najbogatija Britanka: Adele je po treći put na vrhu ljestvice

Časopis Heat svake godine objavi popis najbogatijih slavnih osoba do 30 godina, a prema njemu je vrijednost koju posjeduje Adele procijenjena na 147.5 milijuna funti (više od milijardu kuna). Ed Sheeran (28) na toj je ljestvici bio drugi s oko 800 milijuna kuna, a slavni 'Harry Potter' Daniel Radcliffe (29) završio je na trećem je mjestu. 

 

Unatoč tome što je pjevačica zgrnula milijune, otac joj trenutačno radio kao dostavljač u jednoj kurirskoj služni, piše britanski Daily Mail. Pjevačicu je Mark Evans (55) napustio još kao dijete, a već godinama ne razgovaraju. Mark se navodno u potpunosti odao alkoholu te bi više od svega želio izgladiti odnos s kćeri, no čini se da to neće ići tako lako. 

Problematični Evans svojedobno je za britanske medije izjavio kako je njegova kći imala problema sa strahom od napuštanja i da je to kočilo njihov odnos. 

- On ustvari ne vodi nikakakv život. Bio je vodoinstalater donedavno, sad je počeo dostavljati robu, ali slomljen je i prije svega bi želio biti djed i otac - ispričao je izvor blizak Evansu Daily Mailu. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nagađalo se kako će Adele uzeti čak desetogodišnju pauzu od pjevanja, a sve kako bi provodila više vremena sa suprugom Simonom Koneckijem (44) te se u potpunosti posvetila odgoju svoga sina Angela Adkinsa (5). Ipak, u studio se vratila prije nego li je to itko očekivao te zaradila je milijune od svjetske turneje.

PAZITE SE OVAKVIH: Ovo su najveći manipulatori horoskopa, lažu i muljaju koga stignu

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 31.03.2019.

    Srecom su Englezi dovoljno pametni, pa nemaju zakon koji kaze da djeca moraju uzdrzavati roditelje, pa makar to nisu, ni na koji nacin, zavrijedili. Da Adel zivi u Hrvatskoj, drzava bi ju fino primorala da financira svojeg ''taticu''.

  • 2 x general 31.03.2019.

    ne treba mu dati ni penia a kamoli funtu!!!! kak je ljepo živio u vremenu dok ona nije bila popularna i bogata ( prvo bogata ). zašto se sada zamara kćerkom??

  • 31.03.2019.

    Kasno se sjetio da bude otac..

Komentiraj...
Vidi sve komentare