To je to što me zanima!

Adriana je stigla u Rusiju i pala u zagrljaj svom voljenom Duji

Volim te zbog svega što jesi, što si bio i sve što ćeš tek postati, i tako sam ponosna na tebe, napisala je Adriana Duji na društvenoj mreži i dodala kako je on njen šampion
Vidi originalni članak

Pravnica i model Adriana Đurđević (26) je stigla u Rusiju kako bi podržala svog dečka Duju Ćaletu Cara (21) na Svjetskom nogometnom prvenstvu. Ljepotica je ususret utakmici s Argentinom objavila fotografiju s dečkom na društvenoj mreži. Ispod slike na kojoj se ljubi s Dujom napisala je: 'konačno zajedno'.

Mlada pravnica iz Dubrovnika je pet godina starija od svog dečka koji trenutno igra na poziciji braniča Salzburga. Adriana je diplomirala na Pravnom fakultetu u Splitu, a promociji je prisustvovao i Duje. 

Atraktivna Adriana karijeru trenutno gradi kao model. Mnogi su na njenim fotografijama na društvenim mrežama primijetili sličnost s Izabel Kovačić, suprugom reprezentativca, i Dujinog kolege, Matea Kovačića.

Ljepoticu mnogi smatraju jednom od najzgodnijih djevojaka nogometaša. 

Adriana je nedavno otputovala s prijateljicama u Amsterdam. Zbog djevojačke zabave, propustila je prvu utakmicu Svjetskog nogometnog prvenstva.  

Nakon provoda u Nizozemskoj, Adriana je otputovala u Rusiju. Stigla je jučer u ruski Nižnji Novgorod gdje večeras reprezentacija Hrvatske igra utakmicu protiv Argentine. Fotografi su je uhvatili u šetnji ruskim ulicama u pratnji sestre Antonele.

Adriana je ostavila sve svoje obaveze sa strane kako bi bila najglasnija podrška svom Duji.

- Volim te zbog svega što jesi i što si bio i sve što ćeš tek postati. Tako sam ponosna na tebe - napisala je Adriana Duji na društvenoj mreži i dodala kako je on njen šampion.

VIDI OVO: 5 najglupljih metoda kontracepcije.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • MarijaA. 24.06.2018.

    Gledala sam joj slike i onda ju vidjela u dubrovniku prošlo ljeto a upala mi u oči jer je cura nosila neku j.. krunu na glavi i tako šetala po stradunu. No dobro, ono što htjedoh reći, žao mi je da nisam fotogenicna.. :P Dakle cura nije lijepa ali ono bas nije lijepa što se lica tiče i nije nikakav hejt. Volim vidjet lijepu ženu a ova je to samo na slikama ma da ni na slikama nije nesto specijalno no uživo je to još puno lošije

  • ibee 22.06.2018.

    Zgodni i bogati zavidim im nek uzivaju sta ce

  • liter09 22.06.2018.

    A ljepa ivana?

Komentiraj...
Vidi sve komentare