To je to što me zanima!

Adriana Lima: Napravila bih parfem s mirisom svog Marka

Parfem s mirisom svog supruga i srpskog košarkaša Marka Jarića manekenka bi ipak sačuvala samo za sebe. Sve u vezi svog muža manekenka smatra seksi
Vidi originalni članak

Adriana Lima (29) nedavno je u New Yorku, u sklopu promocije nove kolekcije 'Victoria's Secreta', predstavila svoj parfem za koji je kao inspiracija poslužila upravo ona. Na pitanje bi li voljela da netko napravi parfem s mirisom njenog supruga Marka Jarića (32), Brazilka je rekla da je to ipak samo za nju. 

- Žao mi je, ali taj parfem je samo za mene i ne bih ga dala nijednoj ženi na svijetu - rekla je manekenka koja je u vezi sa srpskim košarkašem od 2007. godine, a zaljubljena je u njega kao i prvog dana.

- Sve u vezi mog muža je seksi, baš sve. Njegova kosa, njegovi prsti, usne. Zauvijek ću biti zaljubljena u njega - sigurna je Adriana koja je jedno od zaštitnih lica 'Victoria's Secreta'. 

- Navečer volim odjenuti push-up grudnjak jer volim biti seksi za svog muža, ali volim i kad  mi je udobno u onome što nosim - otkrila je Lima koja se za Jarića udala u tajnosti na Valentinovo 2009. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_61420 16.03.2011.

    ja mislim da si ti sexy za oboje. on je čista nula, ali ti zato desetka

  • kairo 15.03.2011.

    ona je predivna žena a di je njega našla stvarno ne znam.

  • user_90709 15.03.2011.

    parfemi nose imena poznatih koji na tome zaradjuju lovu a nemaju veze sa samim procesom proizvodnje valjda industrija pravi a ne oni!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare