To je to što me zanima!

Adriana Lima ponovno trudna: Valentina mi stalno ljubi trbuh

Manekenka kaže da su svi u obitelji uzbuđeni zbog prinove, a posebno dvogodišnja Valentina koju ima sa suprugom Markom Jarićem. Valentina bebi već šalje puse
Vidi originalni članak

Jedna od najpoznatijih manekenki Victoria's Secreta s košarkašem Markom Jarićem (33) već ima dvogodišnju kćerkicu Valentinu. Adriana Lima (30) ponovno je trudna. 

- Svi u obitelji jako su uzbuđeni, posebice Valentina. Stalno mi ljubi trbuh i govori da bebi šalje puse - rekla je Lima za People. 

Viktorijin anđeo i košarkaš upoznali su se 2006. na zabavi u Los Angelesu. Čim ga je prvi put vidjela Adriana je znala da je Marko pravi muškarac za nju i da s njim želi provesti ostatak života. Vjenčali su se 2009. na Valentinovo. Ubrzo nakon povratka s medenog mjeseca objavili su da očekuju prvu bebu. 

- Najbolji posao na svijetu je majčinstvo. Nikad nisam mislila da je moguće nekoga toliko voljeti kao što volim svoje dijete. Nisam vjerovala da postoji bezuvjetna ljubav, no sad vjerujem jer je osjećam - rekla je Lima koja je ubrzo nakon što je u studenom 2009. rodila Valentinu nosila revije seksi rublja. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • bambinjo 21.03.2012.

    Ovi Srbi bi se veselili da netko iz njihove države pojede govno ! :)

  • Čiko Spase 21.03.2012.

    bravo markane, samo tako... jos jedno pravoslavče...

  • bornnl 21.03.2012.

    bzv ništa posebno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare