To je to što me zanima!

'Afera dekolte': Vlatka Pokos je zbog kobne haljine dobila otkaz

Odabir moje haljine kao izgovor bio je apsurdan i licemjeran jer što drugo reći s obzirom na to da sam vodila show s polugolim maloljetnicama', ispričala nam je svojedobno Vlatka
Vidi originalni članak

Vlatka Pokos (51) je 2000. godine vodila izbor za Miss Hrvatske na HTV-u kada je odjenula crnu haljinu s dekolteom do pupka. Zbog izbora outfita naišla je na velike probleme, a Vlatka nakon toga više nikada nije radila na HTV-u.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Odabir moje haljine kao izgovor bio je apsurdan i licemjeran jer što drugo reći s obzirom na to da sam vodila show s polugolim maloljetnicama - ispričala nam je svojedobno Vlatka.

Tog trenutka se prije tri godine prisjetila i poznata dizajnerica Monika Sablić koja je na društvenim mrežama podijelila upravo Vlatkinu fotografiju. Ona je tada prozvala njen dekolte 'najpopularnijim'  u Hrvatskoj.

Vlatka je trenutno daleko od Hrvatske, živi i ostvaruje snove u Kanadi.  Prije dvije godine je i diplomirala na kanadskom sveučilištu Sheridan, gdje je studirala oglašavanje i marketinške komunikacije. Smatra da je to tajna njena uspjeha, što je elokventna i vrijedna.

OTKRILA NAM JE TAJNU USPJEHA Vlatku Pokos napali jer na poslu ne nosi štikle, ona se pohvalila rezultatima: Prva sam u Kanadi

- Koliko si sposoban, toliko i zaradiš, iako ima puno ljubomore - govori nam je nedavno Vlatka o svom novom poslu

Idi na 24sata

Komentari 79

  • MRKIMEDODEDD 08.12.2021.

    vlatkica....mmm

  • hvala bogu što sam ateist 29.11.2021.

    na nepristojan prijedlog je nekakvom HDZovskom uhljebarskom šljamu rekla  "ne može!!!" pa je zamjenila ona koja je rekla "mofve..."

  • deadman88 26.11.2021.

    Nisam neki fan dotične, ne volim takav tip žena, niti mi je namjera braniti ju, ali ne mogu ne primjetiti kolika je količina potpuno bespotrebno negativnih komentara. Po nekima nije ni lijepa ni pametna, ali dok se većina od vas j… beseplatno, ova je sve to znala dobro naplatiti, prošla je i živila kako si većina od vas ljubomornih neće nikada moći priuštiti, pa i sad kad je već možda i ocvala izgleda sa 51 bolje nego većina tridesetogodišnjakinja, živi u Kanadi i vjerojatno se ne mora dizat u pet ujutro da bi radila da si može ostvariti svoje želje. Kakva god da je žena je uspješna i svaka joj čast šta je iskoristila sve šta joj se pružilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare