To je to što me zanima!

Affleck razgledavao prstenje kod Tiffanyja, planira li opet kleknuti pred Jennifer Lopez?

Popularni glumac proveo je neko vrijeme u poznatoj trgovini nakitom, a pritom je čak zapisivao bilješke. Ako je tražio zaručnički prsten za J.Lo to će joj biti drugi od njega i šesti po redu
Vidi originalni članak

Gotovo 20 godina nakon što je po prvi put zaprosio pjevačicu Jennifer Lopez (52), glumac Ben Affleck (49) ponovno razgledava izloge s prstenjem, prenosi Page Six.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Oscarovac je ovog ponedjeljka viđen kako s majkom Sam i sinom Samuelom (9) kako proučava prstenje u Tiffany & Co., luksuznoj zlatarnici. Osim što je gledao, glumac je sa sobom imao i papir s bilješkama.

AFFLECK NAPUNIO 49 Izbacivali ga s faksa, spašavale ga klinike za odvikavanje, a dva puta je 'upecao' Jennifer Lopez

Affleck i Lopez po prvi put su bili zaručeni 2002. godine. Dvije godine kasnije, prekinuli su zaruke i vezu nakon pretjerane količine 'medijske pažnje'.

Prvi prsten koji je Ben dao Jennifer krasio je 6.1-karatni ružičasti dijamant te se njegova vrijednost procjenjivala na 1.2 milijuna dolara. Čini se kako je to bila pametna investicija, prenosi PopSugar, jer je njegova trenutačna cijena "skočila" na 12 milijuna dolara ili otprilike 76.5 milijuna kuna.

Nije poznato je li latino diva ikada vratila taj prsten.

- Koliko ja znam, Jen nikada nije vratila prsten! To je najljepši prsten koji sam ikad vidjeo, zadivljujuć je - izjavio je njen bivši agent za Access Daily.

U slučaju da Oscarovac zaprosi svoju dragu, Jennifer bi ovo bile šeste zaruke i četvrti brak. Ali, bračne vode nisu strane ni Afflecku, koji je s glumicom Jennifer Garner (49) bio u braku od 2005. do 2018. te s njom dijeli troje djece.

POGLEDAJTE VIDEO: INFLUENCERICA SARATKD U SERIJALU 'MOJ PUT'

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Vixi 25.08.2021.

    Ja mislim da je ona psihicki nestabilna osoba,ziher

  • BabaYaga 25.08.2021.

    JLo jako voli biti zaručena i planirati vjenčanja... do kojih i ne dođe baš svaki put 😁

  • medeki 25.08.2021.

    Ovih dvoje nestabilnih ljudi zaslužuju jedan drugoga, nadam se da njihova djeca imaju barem drugog stabilnijeg roditelja, jer uz ove neprestano upoznaju novu braću i sestre, a one od lani moraju zaboraviti!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare