Show

Komentari 14

Izbacivali ga s faksa, spašavale ga klinike za odvikavanje, a dva puta je 'upecao' Jennifer Lopez

Izbacivali ga s faksa, spašavale ga klinike za odvikavanje, a dva puta je 'upecao' Jennifer Lopez

Ben je nakon prekida s latino divom 2004. ispričao medijima kako je i bolje da je njihova veza pukla jer je bila izvan svih granica normale mnogo prije nego što su njih dvoje to shvatili, ali sad je promijenio priču

Mjesecima je holivudski glumac Ben Affleck pod svjetlima reflektora i to ne zbog nekog dobrog filma na kojem radi već radi ponovne ljubavne veze s latino divom Jennifer Lopez (52). Danas slavi 49. rođendan, a malo njih zna kakvih je sve problema u životu imao.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Najstarije je dijete, majka mu je bila učiteljica, a otac savjetnik za probleme s alkoholom. Ironično, upravo je Ben imao velikih problema s alkoholom pa je u nekoliko navrata odlazio u klinike za odvikavanje. Još kao mali njegova se obitelj preselila u Boston, a ondje je živio sve dok mu glumačka karijera nije procvjetala.

USA - World Premiere of Justice League - Los Angeles

 Dva puta je izbačen s faksa pa je otišao u Hollywood. Dobio je manju ulogu u filmu 'School Ties', u kojem je glumio s vrlo dobrim prijateljem Mattom Damonom (50), a zatim je dobio i veće uloge u filmovima 'Munjeni i zbunjeni' i 'Štakori iz shopping centra'. Zbog lošeg financijskog stanja, Matt i Ben odluče snimiti scenarij za film 'Good Will Hunting' u kojem će igrati glavne uloge.

Live By Night World Premiere - Los Angeles

Benov brat, inače glumac, Casey Affleck, spojio ih je s Gusom Van Santom (69), zbog kojeg je kuća Miramax kupila scenarij i tada njegova karijera kreće uzlaznom putanjom. Film je dobio Oscara za najbolji scenarij. Sve češće je dobivao uloge, ali onda su se pojavili i problemi - 2001. je završio u centru za odvikavanje od alkohola. 

Prozvan je zlatnim dečkom Hollywooda pa su se mnoge dame 'lijepile' za njega. Prvo je bio s Gwyneth Paltrow (48), ali onda ga je osvojila Jennifer Lopez 2002., s kojom je glumio u filmovima 'Jersey Girl' i 'Gigli'. Zaručili su se i bili skupa do siječnja 2004., a tada je ljubav pukla. Više nisu mogli podnijeti konstantna uplitanja javnosti u njihov život. 

Jennifer Lopez and Ben Affleck at Daredevil Premiere

Na snimanju za film 'Daredevil' upoznao je još jednu Jennifer, ovoga puta Jennifer Garner (49), s kojom se 2005. vjenčao. Iste godine dobili su kćer Violet Anne (15), a Ben je, iako strastveni pušač, radi nje prestao pušiti. 2009. stigla im je Seraphina Rose, a tri godine kasnije sin Samuel.

The 85th Academy Awards - Arrivals - Los Angeles

Garner i Affleck rastavili su se 2018. godine, a glumac je odnedavno u vezi s J.Lo i ne skriva koliko su sretni. Bacili su se u potragu savršene kuće kako više ne bi bili razdvojeni. 

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL: 'TKO JE TU LUD!?'

Najčitaniji članci