To je to što me zanima!

Affleck: Tek sada s 40 godina osjećam se kao odrasla osoba

Glumac se nedavno preselio i sad je susjed Mattu Damonu s kojim je napisao scenarij za film 'Dobri Will Hunting'. Njihova djeca često se zajedno igraju
Vidi originalni članak

Glumac i redatelj Ben Affleck (40) kaže da je toliko sretan u braku s kolegicom Jennifer Garner (40) s kojom ima troje djece, Violetu (7) , Seraphinu (4) i devetomjesečnog Samuela, da ga starenje uopće ne zanima.

– Sretan sam, imam odličan život. Imam troje djece, u braku sam sedam godina i upravo sam navršio 40 godina. Tek sad se osjećam kao odrasla osoba – izjavio je glumac.

– Razgovarao sam s Morganom Freemanom i rekao sam mu da sam ušao u četrdesete. A on mi je rekao: "Dječače, tek si sad došao u godine mladosti". Ako Morgan tako kaže, vjerujem mu – kazao je Ben.

Glumac se nedavno preselio i sad je susjed Mattu Damonu s kojim je napisao scenarij za film "Dobri Will Hunting", a često organiziraju zajednička druženja za djecu.

– Matta viđam svaki dan, djeca nam se stalno druže. Srećom imamo puno prijatelja koji se ne bave filmskom industrijom jer bi nam inače razgovori bili jako dosadni – našalio se Ben.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • ostvaren 09.11.2012.

    kontam da je jedan od rijetkih koji je ostao normalan

  • babl123 09.11.2012.

    blago se ovoj Jennifer..

  • user_211381 09.11.2012.

    Ne znam kako se osjećaš s 40, ali izgledaš za 5!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare