To je to što me zanima!

Agentica Scully (52) se odrekla grudnjaka: 'Lijena sam, briga me ako mi sise dođu do pupka'

Poznata glumica sve je šokirala kad je rekla da više neće nositi grudnjak. Bilo je to u sklopu videa u kojem je odgovarala na pitanja svojih obožavatelja, a neki se slažu s njenim razlozima zašto
Vidi originalni članak

Glumica Gillian Anderson (52) zauvijek je rekla doviđenja grudnjacima. U nedavnom videu koji je emitirala putem svojih društvenih mreža objasnila je razloge iza svoje odluke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Anderson, koja je najpoznatija po svojim ulogama agentice Scully iz "Dosjea X" i Margaret Thatcher iz "Krune", jučer je rekla kako više ne može nositi grudnjake.

- Lijena sam! Više ne nosim grudnjak. Ne mogu. Žao mi je, ali ne mogu. Nije me briga ako mi grudi dođu do pupka - objasnila je dobitnica dvije nagrade Golden Globes.

OBJASNIO TVORAC SERIJE Meghan i Harry nikad neće biti u seriji 'Kruna': 'Tek su na pola puta svoje priče, treba završiti'

- Jednostavno je pre je*eno neugodno - rekla je Gillian.

Njezina odluka razveselila je mnoge žene na Twitteru, ali su te reakcije uglavnom bile zatrpane s čestitanjem Anderson na novoj Emmy nominaciji.

- Nikad više neću nositi grudnjak samo zato što je Gillian Anderson tako rekla - napisala je jedna.

Osim što je pričala o grudnjacima, glumica je u pola sata odgovarala i na pitanja koja su joj obožavatelji postavili. Tako je podijelila svoja mišljenja o tome kakav sladoled joj je najdraži, kao i informacije o svojim raznim ulogama.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Damir Obernauer_92 21.07.2022.

    Bravo gospođo ni ja više ne nosim grudnjak

  • valentina marić 14.07.2021.

    a sta ce joj visjeti kad je toliko smršavila da se te tzv s**e istopile ...

  • šećerslatko 14.07.2021.

    Neka one i vise bolje se igrat s njima. Samo ti opleti agentice daj nam malo i dole mašinice da vidimo

Komentiraj...
Vidi sve komentare