Meghan i Harry nikad neće biti u seriji 'Kruna': 'Tek su na pola puta svoje priče, treba završiti' | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 1

Meghan i Harry nikad neće biti u seriji 'Kruna': 'Tek su na pola puta svoje priče, treba završiti'

Meghan i Harry nikad neće biti u seriji 'Kruna': 'Tek su na pola puta svoje priče, treba završiti'
8

Puno mi je ugodnije pisati o stvarima koje su se dogodile prije najmanje 20 godina. To je dovoljno vremena da stvarno nešto shvatimo, objasnio je Peter Morgan, tvorac dramske serije

VIDEO

Brak princa Harryja (36) i Meghan Markle (39) neće biti dokumentiran u dramskoj seriji 'Kruna', jer njihova priča treba najprije završiti, rekao je tvorac serije Peter Morgan (57), prenosi Daily Mail

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Meghan i Harry 01:24

Obožavatelji serije nakon skandaloznog intervjua para s voditeljicom Oprah Winfrey (67) željeli su ih vidjeti na Netflixu, no Morgan je već ranije inzistirao na tome kako bi bilo nemoguće dokumentirati njihovu priču jer su oni 'tek na pola puta'. 

- Mislim da s vremenom postajete zanimljiviji. Meghan i Harry su usred svog putovanja, a ja ne znam kakvo je niti kako će završiti. Puno mi je ugodnije pisati o stvarima koje su se dogodile prije najmanje 20 godina. To je dovoljno vremena da stvarno nešto shvatimo - rekao je svojedobno Morgan za strane medije.

FILE PHOTO: Britain

Emisija je do sada pratila monarhiju od vjenčanja  kraljice Elizabete (94) i princa Filipa (99) do političke situacije u Britaniji s kraja osamdesetih godina. Morgan vjeruje kako će vrijeme pokazati hoće li kontroverza koja je okružila par poslije nedavnog intervjua imati trajni povijesni utjecaj.

- Često se stvari koje se danas čine izuzetno važnima odmah zaborave, a druge stvari imaju naviku držati se i pokazati se povijesno relevantnima i dugotrajnima. Zbog toga ne želim pisati o njima, dovoljno to rade novinari - objasnio je Peter. 

Pogledajte memeove: Internet se urnebesno sprda s Kraljicom
Pogledajte memeove: Internet se urnebesno sprda s Kraljicom

Intervju Meghan i Harryja na CBS-u u nedjelju navečer zaintrigirao je cijeli svijet. Par je otkrio prave razloge zbog kojih su se odrekli kraljevskih dužnosti. Optužili su kraljevsku obitelj za rasizam, jer ih je jedan od rođaka pitao 'koliko će njihova beba biti tamna'.

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu