To je to što me zanima!

'Aguilera je jedna prava kuč.. i izgleda prilično zastrašujuće'

BIO JOJ JE LOŠ DAN Pjevačica je uvrijedila dečke iz benda The Wanted jer ih nije htjela ni pogledati, a kamo li pričati s njima. Bezobrazna je bila i prema Bieberu
Vidi originalni članak

Boy band The Wanted gostovao je u showu 'The Voice' u kojem je Christina Aguilera članica žirija. Dečki iz sastava kažu da je pjevačica prema njima bila jako bezobrazna, da ih nije htjela ni pogledati. 

- Prava je kuč.. i moram reći da izgleda poprilično zastrašujuće - kažu dečki. 

Momci su u intervjuu za Now FM napomenuli da Aguilera u privatnom životu možda nije tako zlobna kao što je bila prema njima, no u to, kažu, ne mogu biti sigurni. The Wanted su u Velikoj Britaniji velike zvijezde i nije im jasno zašto se Christina prema njima tak ponašala. 

- Mora da joj je bio loš dan jer je i Justina Biebera totalno izignorirala. Prišao joj je da je zagrli, a njoj se na licu vidjelo da joj je to zasmetalo - dodaju. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • juanita_1 29.04.2012.

    Pa da ti je ne znam kakav dan, pristojnost uvijek mora postojati prema drugima, posebice koji ti nisu ništa krivi! Razočarala me!!

  • winterlady 29.04.2012.

    ta spodoba nikad nije bila diva...

  • user_138361 28.04.2012.

    Prošlo je njezino vrijeme. U zadnje vrijeme samo se propija i sramoti -.- Nemozemo ju nazivati razmazenom divom jer ona vise nije diva :( Slava i novac unište ljude. TKO VISOKO LETI NISKO PADA ! Žao mi je što je tako nisko pala -.-

Komentiraj...
Vidi sve komentare