To je to što me zanima!

Aguilera: Oca nisam vidjela 12 godina, možda je vrijeme za to

Pjevačica je u medijima govorila o ocu koji ju je psihički i fizički zlostavljao. Kako je rekla, tijekom odrastanja se osjećala potpuno nemoćno, a utjehu je tražila u glazbi
Vidi originalni članak

Posljednji put oca je vidjela 1999. godine. Christina Aguilera u jednom intervjuu izjavila je da opet želi stupiti u kontakt s njim. Pjevačica je već prije otkrila da ju je njezin otac Fausto zlostavljao psihički i fizički. Upravo on je predložio da opet izgrade svoj odnos. 

- Javno sam pričala o tome kako je sve to za mene bilo teško. On s time  sigurno nije bio oduševljen. Možda odemo na ručak jedan dan. Imam 31. godinu, možda je vrijeme - rekla je pjevačica za časopis Latina. 

U jednom intervjuu prije dvije godine Christina je izjavila kako je doživjela puno neugodnih stvari dok je odrastala. 

- Nisam se osjećala sigurno u djetinjstvu. Osjećala sam se nemoćno. Bol koju sam doživljavala kod kuće pokrenula me da se počnem baviti glazbom - zaključila je pjevačica. 

Christinin otac demantirao je njezine tvrdnje da je zlostavljao nju i njezinu sestru Rachel. 

Pjevačica  je majka četverogodišnjeg sina Maxa kojeg je dobila u braku s Jordanom Bratmanom. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Devilissmoke 10.02.2012.

    Dobra dobra, bolja nego ikad a ne onakva kakva je bila

  • puppet 10.02.2012.

    kak si debeeelaaa! beeelj :))

  • medeki 09.02.2012.

    Treba skupit hrabrosti i sjesti zlostavljaču na suprot, makar pogledom ga dovest do toga da se bar posrami, iako takvi nemaju emocije. Ali dobro je za žrtvu da se osjeti kako joj zlostavljač više ništa ne može !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare