To je to što me zanima!

Aguilera slomljena: Morala sam uspavati voljenu kujicu Stinky

Provele smo zajedno 17 predivnih godina, rekla je neutješna pjevačica za patuljastu kontinentalnu španijelku. Za kujicom su tužni i njezin sin Max Liron i kći Summer Rain koje ima iz braka s gitaristom Rutlerom
Vidi originalni članak

Konačno sam donijela odluku i teška srca odvela na uspavljivanje svoju voljenu kujicu Stinky. Provele smo zajedno 17 predivnih godina, rekla je Christina Aguilera (37). Dodala je kako joj je Stinky bila najveća utjeha nakon svih velikih turneja, prekida s dečkima i mnogih životnih uspona i padova. 

BEZ DLAKE NA JEZIKU Christina Aguilera odjećom se obračunava s muškarcima

- Bila mi je prva beba, prije mojih pravih beba. Jedna i jedina zauvijek. Bila je stara i više se nije mogla boriti - rekla je neutješna pjevačica za patuljastu kontinentalnu španijelku. Uz nju, Aguilera ima još četiri psa, od kojih je neke udomila. Za kujicom su neutješna i njezina djeca, sin Max Liron (9) i kći Summer Rain (3) koje ima iz braka s gitaristom Matthewom Rutlerom (32). 

Christina je često sa Stinky pozirala za modne editorijale i naslovnice časopisa, a svakodnevno ju je vodila u šetnje Los Angelesom. 

PRESRETNI SU Stigla beba! Christina Aguilera i Matt Rutler dobili su kćerkicu

Aguilera je nedavno proslavila 37. rođendan u društvu prijateljica na tematskoj zabavi u stilu svog spota za pjesmu Dirrty iz 2002. Pjevačica je pozirala s kaubojskim šeširom i u sakou ispod kojeg nije imala ništa, a bradavice je sakrila tek naljepnicom u obliku srca.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 06.01.2018.

    jako teško je preboljeti gubitak peseka, pogotovo kad ga se odvode na uspavljivanje :))

  • slatko volim 06.01.2018.

    Tužno..ali ako je pesica imala sretan i dug život, tako mora biti. Shvaćam situaciju u potpunosti.

  • 06.01.2018.

    Uhh jadan pasito

Komentiraj...
Vidi sve komentare