To je to što me zanima!

Ajmo, cure, žlicu u ruke pa neće biti žilica na rukama

Toliko su opsjednute ljepotom i izgledom da su otišle u drugu krajnost. Od pretjeranog vježbanja u teretani i nejedenja gotovo ničeg iskočile im žile
Vidi originalni članak

Ove curke jednostavno ne znaju stati. Toliko su opsjednute ljepotom i izgledom da su otišle u drugu krajnost. Unakazile su se. Od pretjeranog vježbanja u teretani i nejedenja gotovo ničeg iskočile su im žile na rukama. Ne znam jesu li one uopće svjesne kako izgledaju. Vjerojatno nisu. Da jesu, vjerujem da bi prestale s izgladnjivanjem i bjesomučnim dizanjem utega.
Stoga, moje dame, evo vam jedan prijateljski savjet od Mr. Bizara. Lijepo bučice, utege i ostale rekvizite iz teretane odložite na pod, a uhvatite se žlice. Pa više neće biti zastrašujućih žilica na vašim rukama.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • opera 29.04.2010.

    mislim,o cemu pricate!! da sarah ima zilice zato jer je stara? ma dajte ljudi molim vas,imaju zilice jer su kosturi! ove sve cure imaju zajedno 45 kila s krevetom! bolesno! pa pogledajte im noge na sta lice!

  • SunTzu 29.04.2010.

    sokira me neinteligencija pojedinca...u ovom slucaju potpisnika texta...madonna JEDINO ima ovako nabildane ruke kad se sprema za turneje jer ipak treba odradit skacuci svaku vecer 2 sata ako bas ne zeli padat u nesvijest od umorak o mlade cure Gaga Rihanna i sl. A kad nemas sala NORMALNO je da ti zile iskoce van!!!!! p.s. neka bilo koja cura spusti ruku i pogleda za 5 minuta..imati ce zile na njoj, tak d a je ta prica glupa na mnogo razina, najjaci su mi likovi koji relativiziraju stvari kako NJIMA pase ovisno o simpatijama

  • tapir 29.04.2010.

    Ne,treba bit krmača debela od 150 kg i puna celulita.To su sve žene u godinama i naravno da im se vide žile.Kad bi bar sve žene u 50-tim izgledale kao madonna i imale toliko kondicije,svijet bi bio puno lijepši,a ne gujde zapuštene :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare