To je to što me zanima!

Akcija na tepihu: Gurao je curi jezik u usta, a njoj ispale grudi

Na crvenom tepihu su se razuzdali i napravili su show za fotografe. Dok su njoj ispadale grudi i pokazala je bradavice, a reper ju je ljubio i gurao joj jezik u usta
Vidi originalni članak

Na ovogodišnjoj dodjeli 'American Music Awards' pažnju su privukli reper Rich The Kid (27), pravog imena Dimitri Leslie Roger, i njegova partnerica Tori Brixx (29).

Na crvenom tepihu su se razuzdali i napravili su show za fotografe. Dok su njoj ispadale grudi i pokazala je bradavice, a reper ju je ljubio i gurao joj jezik u usta. U jednom trenutku reper je ljubio svojoj djevojci grudi i dirao ih. 

Reper se tek nedavno, u rujnu, razveo od Antoinette Willis. Ona ga je optužila da ju je varao i natjerao da tri puta abortira tijekom njihove veze. Inače, Rich s Antoniettom ima dvoje djece, a početkom godine dobio je sina i s novom djevojkom Tori Brixx. 

Na dodjeli nagrada trijumfirala je Taylor Swift (29) osvojivši šest nagrada. Sad ih već ima ukupno 29 čime je nadmašila rekord Michaela Jacksona koji je prikupio 24 nagrade.

- Sve što mi je važno su uspomene koje godinama imam s vama - rekla je Swift publici na svečanosti u Los Angelesu nakon što je izvela remix svojih hitova. Mlada Billie Eilish (17) osvojila je dvije statue za najboljeg novog izvođača i najboljeg alternativnog rock izvođača nakon što se njezin singl 'Bad Guy' uspeo na prvo mjesto američkih ljestvica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 27.11.2019.

    ludi ameri

  • dantejebo 26.11.2019.

    prava ALILICA ( dobraaaa ali liceee)

  • 25.11.2019.

    samo da budu na naslovnici novina

Komentiraj...
Vidi sve komentare