To je to što me zanima!

'Ako Bruce Springsteen može skakati na koncertu, mogu i ja'

Nino Belan je u rasprodanoj dvorani Doma sportova proslavio 30 godina svoje karijere te isto toliko godina od izlaska prvog albuma Đavla 'Ljubav i moda'
Vidi originalni članak

Dobro došli u vremensku kapsulu, ovo je 1986. i mi smo Đavoli, rekao je Neno Belan (54) na zagrebačkom koncertu kojim je obilježio 30 godina karijere.

- Svi me pitaju kako mogu skakati toliko dugo na koncertu, ali ja se osjećam kao da mi je 20 godina. Ako može Bruce Springsteen, koji je deset godina stariji od mene, mogu i ja - rekao je raspoloženi Neno. 

Koncert pod nazivom 'Ljubav i moda - 30 godina', Belan je proslavio i 30 godina od izlaska prvog albuma benda Đavoli. Zagrebački Dom sportova bio je rasproda, a ljubav između publike i Belana bila je neosporna. Koncert je trajao više od tri sata, tijekom kojih publika nije prestajala pjevati sve njegove pjesme. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • japanokinez 29.02.2016.

    To u masnom naslovu Đavla nikako ne ide osim Đavola. Znaći, molim da se ispravi naslov kako bi bio clanak kompletan. Hvala.

  • teaa 28.02.2016.

    Bile su mu dosta josipa,zorica i maja.... mario voditelj dosadan... lik na seksu preforsira.,djeca vise za djecji vrtic nekad je manje vise Neno.... i odjeca bi mogla bit ljepsa.

  • DALMATINKA 28.02.2016.

    bravo neno sta stariji to bolji

Komentiraj...
Vidi sve komentare