To je to što me zanima!

Pjesma koja je grijala navijače: 'S Dinamom ako imaš mu*a...'

Prije dvije godine Jurica, životni partner Matije Vujice, izdao je album 'Osobno', a da se ne bavi glazbom, kaže, pomagao bi ljudima da kvalitetnije žive
Vidi originalni članak

Bruno Petković će predvoditi Dinamov napad, a moja pjesma će se premijerno izvesti na punom Maksimiru. Malo nas je, ali smo dobro raspoređeni, rekao je Jurica Popović (60) koji je napisao novu navijačku pjesmu za nabrijavanje prije utakmice, 'Volim Dinamo'. 

- Ako imaš mu*a i vjeruješ u čuda, s Dinamom po svijetu uvijek i svuda - glasi refren koji će se oriti večeras na Maksimirskom stadionu. 

Prije dvije godine Jurica, životni partner Matije Vujice (61), izdao je album 'Osobno', a da se ne bavi glazbom, kaže, pomagao bi ljudima da kvalitetnije žive.

- Često se uključim u neku akciju, ali nastojim da to uvijek bude davanje ‘alata’ i educiranje za samopomoć. Izraz alternativa baš i ne volim jer se stavlja time u podređeni položaj - kaže Jurica, koji ističe da se time bavi za osobne potrebe i pokoji savjet bližnjima. 

OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA ČEKA TEŠKO RAZDOBLJE: Morat će iz života pustiti nekoga tko im je puno značio
Idi na 24sata

Komentari 4

  • kontramrakukontrasili 23.02.2019.

    Ništa od ovih pjesama "na silu" .Bolje 50 puta za redom pjevati "Kako je dobrooo,vidjeti te opet..." nego ove isforsirane .ebilane,po meni

  • vandorama33 22.02.2019.

    Teška debilana od pjesme. Nije ni za okopavanje vinograda. Ak budu to puštali na tekmama svi bumo prešli doma.

  • tuliluli 21.02.2019.

    Ja nemam muda, imam kuratz. A neki imaju kuratz muda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare