To je to što me zanima!

'Ako može Pornhub možemo i mi. Besplatno gledajte filmove'

Naš mali doprinos zajednici u ovoj neočekivanoj situaciji je besplatno korištenje Pickbox NOW usluge. Sve serije, filmove i dokumentarne emisije dostupne su na području Hrvatske, stoji u objavi
Vidi originalni članak

Solidarnost prije svega. Neke tvrtke odlučile su ponuditi i više nego dobar razlog da građani poslušaju nadležne službe i izbjegavaju javna okupljanja. Tako je, primjerice, Kino Mediteran na originalni način odlučio razveseliti ljubitelje filmova. 

- Ako može Pornhub, možemo i mi. Kad već ne možete u kina, mi vas častimo kvalitetnim filmovima. Na našoj stranici odaberite neke od 20 filmova iz naše ponude te ih besplatno pogledajte uz kod KARANTENA. Broj kodova je neograničen. Slušajte preporuke, čuvajte se i uživajte u filmovima - kažu iz Kina Mediterana. 

I Pickbox Now apelira na solidarnost te odgovorno ponašanje. 

- Naš mali doprinos zajednici u ovoj neočekivanoj situaciji je besplatno korištenje Pickbox NOW usluge. Sve serije, filmove i dokumentarne emisije dostupne su na području Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Makedonije i Crne Gore - stoji u objavi. 

 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Pero Konta 14.03.2020.

    Pustite sve a ne samo 20 odabranih filmova.

  • boki21 14.03.2020.

    već mnogi vide način za zaradu.

  • 14.03.2020.

    Odaberite neki od 20 filmova... Velikoduđno, nema šta

Komentiraj...
Vidi sve komentare