To je to što me zanima!

'Ako nekog estetske operacije čine sretnim, onda je to u redu'

Reese Witherspoon zasad nije 'otišla pod nož'. Nije pobornica plastičnih operacija, no nije ni protiv njih, jer misli da je to u redu napraviti ako to nekog čini sretnim
Vidi originalni članak

Nisam za plastične operacije, ali nisam ni protiv njih. Imam puno prijatelja koji su im se podvrgnuli i ako to nekoga čini sretnim, to je u redu. No mislim da se njima ne mogu popraviti određena unutarnja nezadovoljstva koja netko osjeća prema sebi kao osobi, izjavila je Reese Witherspoon (35) u intervjuu za britanski časopis Glamour.

Glumica, koja se u jednoj sceni svog novog filma 'This Means War' pojavljuje u donjem rublju, nije opsjednuta starenjem i izgledom svog tijela. Iako je na tijelu uočila znakove starenju, a na licu nekoliko bora to je ne brine i misli da joj plastične operacije nisu potrebne.

- To me ne zabrinjava. Imam tijelo kakvo zaslužujem. Imam dvoje djece i još sam jaka i zdrava. Kako starite stječete novo poštovanje prema svom tijelu - zaključila je oskarovka koja dobru liniju održava vježbanjem pet puta na tjedan i jede zdravu hranu. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • FloMasteric 03.02.2012.

    live and let live...

Komentiraj...
Vidi sve komentare