To je to što me zanima!

'Ako prestanem pjevati, bit ću vlasnik tvornice muških cipela'

Želio bi zasvirati s bendom u O2 Shepard’s Bush Empireu u Londonu. Glazbom bi se volio baviti čitav život, no ako u tome ne uspije, Dubravko ima plan B
Vidi originalni članak

Dvaput na godinu izdajemo albume, u proljeće i jesen izlazimo s novim pjesmama, već dvije godine. Na taj smo način stalno friški i aktualni. Kad se skupi desetak pjesama iza kojih stojimo, zavezat ćemo ih u buketić i baciti u sm... i staviti na ploču, rekao nam je Dubravko Ivaniš Ripper (51).

Iako uskoro nećemo slušati album jednog od najpopularnijih hrvatskih rock bendova Pipsa, Chipsa & Videoclipsa, Dubravko nam je otkrio što očekuje od njihove nove, ovaj put pop pjesme koju su nazvali “Kung Fu lekcije”.

PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS Ripper: Naš prostor je krcat talentima, ali su 'ispod radara'

- Postoje gubitničke pjesme i one druge. Tih drugih je malo. Ne vjerujem u semantičku vrijednost pop pjesama. Trudim se da meni imaju smisla, ako tome nije tako, ne želim ih izvoditi. Najbolje pop pjesme ne srame se što su glupaste i kao takve prežive desetljeća. Ljudi ne traže značenje u pjesmama. Traže emociju i sklad, svjesno ili ne, a sklad nije stvar pameti - objašnjava član rock grupe.

Želio bi zasvirati s bendom u O2 Shepard’s Bush Empireu u Londonu. Glazbom bi se volio baviti čitav život, no ako u tome ne uspije, Dubravko ima plan B.

- Druga dosta nesigurna varijanta bila bi da postanem vlasnik i kreativni direktor tvornice muških cipela. E, to bi bio rokenrol - priznaje. No unatoč želji za cjeloživotnim nastupima na pozornici, plan za mirovinu, kaže, treba još detaljno razraditi.

- Po svoj prilici, krast ću bogu dane i preprodavati ih potrebitima. Istina, imat ću ovdje veliku konkurenciju, ali srećom klijentele ima dosta za sve - rekao je Ivaniš.

SAMO SU SE 'POKUPILI' Ljutiti obožavatelji su izviždali Pipse jer nisu htjeli izaći na bis

U planu imaju samo rad, rad i još rada na novim stvarima, uz nekoliko koncerata, u Rijeci 16. studenog, te u Zagrebu 1. prosinca na Pozitivnom koncertu.

VIDI OVO! Meghan i Harry otkrivaju što im je skoro pokvarilo vjenčanje.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • moreuduši 03.11.2018.

    Stvarno ne kužim ko to može slušat. Nešto najbezveznije i jako iritantno.

  • contreras 02.11.2018.

    Ja te volim dinamooooooooooooooooo legenda zagreba .bokserom u g..u

  • kinez14 02.11.2018.

    Cak sam i simpatizirao Pipse no do trenutka kada sam procitao da je veliki frend sa Tedeskijem. Pravi roker mora biti buntovan i ne druziti se sa nadrikapitalistima

Komentiraj...
Vidi sve komentare