To je to što me zanima!

Alan izvrijeđao Danijelu: 'Imaš toliko celulita da ne stane u šleper! Zašto? Pokvarena si!'

Danijela i Alan od stručnjaka iz showa 'Brak na prvu' dobili su zadatak poredati životne vrijednosti te su se zbog toga posvađali
Vidi originalni članak

I dalje je napeta situacija između Alana i Danijele u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu'. Dobili su zadatak od stručnjaka poredati životne vrijednosti. Alan je upozorio Danijelu da ga ne vrijeđa pred kamerama i ne predstavlja pogrešno, dok je ona bila mirna cijelo vrijeme te poručila kako je svaka njegova izgovorena riječ snimljena. 

OTKRILA NAM DOJMOVE Ana nakon odlaska iz 'Braka' o suzama i Alenu: 'Nisam slaba, ali se nisam mogla kontrolirati'

Alan je nastavio s oštrim tonom, dok je Danijela željela smiriti situaciju.

- Dobro hajde, nećemo se vraćati na stare teme. Stavi ti karijeru gdje ti želiš da ti stoji karijera.

No, Alan je i dalje nastavio istim tonom pa ju je krenuo vrijeđati. 

- Zašto to radiš? Ti si u fitness programu i tome svemu, zašto imaš toliko celulita da ne stane u šleper s prikolicom. Zašto? Ne razumijem. Kako se možeš tako razgovarati i zašto me blatiš tu na televiziji? Zbog čega?! Ako si ljuta, odi van iz eksperimenta. Nemoj biti takva! Nemoj biti pokvarena! Jako si pokvarena!

JOŠ NISU 'KLIKNULI' Nove trzavice između Karmen i Josipa u 'Braku na prvu': 'Rekla si da sam sirov, uvrijedila si me'

Pitanje o važnosti izgleda izazvalo je dodatnu raspravu između njih, ali Danijela je i dalje ostala smirena. Alan je pitao Danijelu što je njoj bitno te je nastavio s provokacijama. 

- Bitan ti je izgled, a ono što čovjek ima unutra u sebi? - na što je Danijela odgovorila kako joj je mentalno stanje jako bitno.  

- Da njoj nije stalo, baš bi se ona tako ponašala, da ja njoj nisam napet... Ja govorim svojim ponašanjem i postupcima, ali isto tako govori i ona. Mislim da je tu sada nekakvo nadmudrivanje. Ne znam da li mi je dobro popustiti ili... ne znam. Morat ću prespavati i razmisliti što dalje - zaključio je Alan.  

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Vanci19 18.04.2024.

    Nije mi jasno što Danijela još radi tu. Čovjek koji nema kulture, ponasa se ko bogom dan da mi se tako na javnoj televiziji isti cas bi otišla.

  • crna riba 16.04.2024.

    ma to su kreteni, a ne muškarci....

  • kajgotzg 16.04.2024.

    jadnik..

Komentiraj...
Vidi sve komentare